Jedan svijet, mnogo priča

Otto Krake stiže u Mostar

Cilj Otto Krake programa je prenijeti predškolskoj djeci ljubav prema njemačkom jeziku, pokazati im da njemački jezik nije težak i inspirirati ih da s poznavanjem stranih jezika mogu postati sve što požele u životu!
Gospodarstvo / Promo | 30. 08. 2018. u 16:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mnoga istraživanja su pokazala ukoliko dijete govori više jezika, postaje empatičnije, pokazuje više razumijevanja za drugu djecu i svijet oko sebe, što ujedno pridonosi boljem, uspješnijem i lakšem rješavanju konfliktnih situacija, tako da obje strane na kraju budu zadovoljne.

Engleski jezik svakako jest glavni strani jezik, ali njegovo poznavanje danas je već uobičajena stvar. Djeca će ga svakako naučiti u školi i, iskreno danas svi znaju govoriti engleski jezik i to se smatra osnovom. Stoga i njegovo znanje više i nije neka posebnost.

Ako govorimo primjerice o studiju u inozemstvu ili o posebnoj profesionalnoj specijalizaciji opet se traži dodatan strani jezik uz engleski. Stoga, dolazimo do toga kako je njemački jezik za djecu dobar odabir kad razmotrimo budućnost.

Jedan svijet, mnogo priča

Pitate se kada bi Vaše dijete trebalo početi učiti strani jezik? Nema baš mnogo smisla čekati do osnovne škole da bi se uveo novi jezik, jer prvih šest godina djetetova života je presudno za razvoj jezika.

Stoga, Vokabula centar ovim putem srdačno poziva sve zainteresirane roditelje i djecu da dođu na 60-minutno besplatno edukativno predavanje o prednostima učenja njemačkog jezika u predškolskoj dobi.

Na predavanju ćemo također predstaviti i program naziva Otto Krake, specijalno osmišljenog za djecu uzrasta od 3 do 6 godina koji čine svoje prve korake u učenju njemačkog jezika.

Foto: www.vokabula.com / Otto Krake poziva svu djecu na upoznavanje

Cilj Otto Krake programa je prenijeti predškolskoj djeci ljubav prema njemačkom jeziku, pokazati im da njemački jezik nije težak i inspirirati ih da s poznavanjem stranih jezika mogu postati sve što požele u životu!

Predavanje je otvorenog tipa, dostupno svim zainteresiram građanima i nije potrebna prethodna rezervacija stolice, a oni koji ne mogu fizički doći, mogu uvijek pratiti Otta, prijateljskog stanovnika dubine mora, preko facebook stranice ili nas kontaktirati na besplatni info telefon 080 080 003 (mi plaćamo poziv) i saznati sve što Vas zanima.

Stoga svratite u Hotel Mostar u subotu, 1.9. u 10 sati, i saznajte što sve djeca mogu ako im date samo malo mogućnosti.

Ovdje smo za Vas tijekom Vaših loših vremena. Ali i dobrih, također. Vjerujte nam, želite biti na ovom predavanju.

Vidimo se u subotu!

Vaš Otto Krake

Jedan svijet, mnogo priča

Kopirati
Drag cursor here to close