Kako pobijediti i otputovati u Francusku?

Osjetite tajnu vrhunskog prianjanja – Continental Black Chili

Kad po prvi put zgrabite volan sportskog automobila i u zavoju osjetite sile koje vam kolaju krv po žilama i stvaraju trnke u rukama, otkrivate tajnu sportske vožnje i značenja vrhunskih guma.
Gospodarstvo / Promo | 15. 06. 2020. u 15:13 Sponzorirani tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Želite da ostvarite svoje automobilističke snove? Black Chili Driving Experience nudi vam životnu priliku da doživite nezaboravna četiri dana tokom kojih ćete uživati ne samo u vožnji sportskih automobila živopisnim cestama Provanse, već ćete u skladu s tim uživati i u tamošnjim prestižnim hotelima i fantastičnim restoranima.

Proslava liderske uloge kompanije Continental u automobilskoj industriji

Black Chili je Continentalov »tajni začin«: smjesa koja osigurava da gume postižu još bolje rezultate i još bolje prianjanje. Zahvaljujući brojnim istraživanjima, inovacijama i dugotrajnom razvoju, njeno je uvođenje bitno unaprijedilo vožnju i sposobnost kočenja ljetnih guma visokog kapaciteta (UHP i uUHP) te istovremeno smanjilo otpor kotrljanja, zbog čega su gume još izdržljivije prilikom svakodnevne upotrebe.

Gume SportContact 6, PremiumContact 6, ContiSportContact 5P i ContiSportContact 5, postavljene na automobile koje ćete imati priliku voziti na događaju Black Chili Driving Experience, posebno su pogodne za sportske automobile, terenska vozila i vrhunske električne automobile. Svi automobili koji učestvuju u događaju - Jaguar I-Pace, Ford Mustang, Porsche Boxster 718, Mercedes C43 AMG, Audi RS3 i BMW M240i - originalno su opremljeni gumama Continental, što znači da su proizvedene u bliskoj saradnji s proizvođačima automobila.

Skoro svaki treći novi automobil proizveden u Evropi već je tvornički opremljen gumama Continental. Kako Continental nije samo proizvođač guma, već oko 75% svog cjelokupnog globalnog poslovanja obavlja kao dobavljač automobilskih dijelova, nije iznenađujuće da je većina svih novih automobila također opremljena širokim spektrom drugih proizvoda koje proizvodi Continental, poput: ovjesa, kočionih i drugih sigurnosnih sistema (ABS, ESP, AEB itd.), rješenja za povezivanje i zabavno-medijalnih rješenja, pa čak i malih, ali važnih stvari, kao što su npr. mlaznice za pranje prednjih svjetala.

Kako pobijediti i otputovati u Francusku?

Kako bi proslavio svoju vodeću ulogu u automobilskoj industriji i industriji automobilskih guma, Continental vodi sretnike na događaj Black Chili Driving Experience. Od najboljih stotinu takmičara u kvizu, odabrat ćemo dva pobjednika koji će otputovati u Francusku.

 Posjetite www.blackchili.ba za više informacija i učešće.

 

* Događaj će se održati u novembru ove godine ili u proljeće 2021., a prilikom organizacije će se uzeti u obzir sva zdravstvena ograničenja i preporuke.

Dodatna nagrada za sve učesnike kviza

Svi koji riješe kviz na blackchili.ba primit će posebnu pogodnost koju će moći unovčiti prilikom kupovine guma Continental kod izabranih ovlaštenih trgovaca.

Kopirati
Drag cursor here to close