pokloni i iznenađenja

Optika 'Bevanda' proslavlja 40. rođendan

Gospodarstvo / Promo | 27. 02. 2016. u 07:14 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dugogodišnja tradicija optike Bevanda krenula je još daleke 1976. godine, kada je otvorena radnja u ulici Maršala Tita pod nazivom "Optičar Pero Bevanda", a od 1979. pod nazivom "Optika Bevanda" gdje je radila uspješno do početka rata. U tome razdoblju otvorena su još dvije poslovnice, jedna u Mostaru u ulici Braće Fejića, a druga u Širokom Brijegu.

Nakon rata, točnije 1994 godine, optika nastavlja sa radom u Splitskoj ulici u Mostaru, te u ulici Stjepana Radića u Starom tržnom centru gdje uspješno posluje i danas.
Kultni status ova optika potvrđuje svojim bogatim asortimanom u kojem se mogu pronaći najprestižnije marke visoke mode. Osim najnovijih luksuznih i prestižnih modela, ponuda optike Bevanda uključuje klasične sunčane naočale sa vrhunskom polarizirajućom optikom.

U poslovnicama Bevanda optike možete obaviti određivanje dioptrije, koje obavljaju vrhunski stručnjaci s područja oftalmologije. Njihovo stručno i ljubazno osoblje pomoći će Vam u odabiru dioptrijskih okvira, odgovarajuće vrste kontaktnih leća, te sunčanih naočala koji će zadovoljiti sve Vaše želje i zahtjeve, kako sa estetskog tako i sa zdravstvenog aspekta.

Posjetite prodajne centre optike Bevanda i uz brojne akcije, popuste, sniženja i nagradne igre zajedno sa njima proslavite 40. rođendan.

Više informacija i detalja o ponudi potražite na službenim stranicama optike Bevanda

Kopirati
Drag cursor here to close