INTERA Tehnološki Park

Održana probna predavanja za obuku CNC operatera

Gospodarstvo / Promo | 10. 09. 2016. u 07:55 TP Intera

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz veliko zanimanje polaznika u petak, 9.9.2016. godine u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka održana su besplatna probna predavnja za obuku CNC operatera. Sama obuka se organizira u sklopu INTERA HTEC-a (Haas Technical Educational Center), najsuvremenijeg centra za obuku u proizvodnim CNC tehnologijama koji raspolaže najmodernijim industrijskim strojevima, visokokvalitetnim alatima i pratećom opremom.

Na samom početku sudionicima su, kroz prezentacijski dio, predstavljene obuke koje se nude u sklopu centra – obuka za CNC operatere i obuka za CNC programere. Nakon toga, imali su priliku sudjelovati u izradi metalnog elementa na osnovu radioničkog crteža i uživo vidjeti i osjetiti kako izgleda proces izrade metalnog dijela na CNC stroju.

Novi, deveti ciklus obuke CNC operatera počinje u ponedjeljak, 19.9.2016. godine i kroz sljedeća tri mjeseca polaznici će imati priliku steći praktične vještine i iskustva u rukovanju najsuvremenijim CNC strojevima i pratećom opremom.
Pored same obuke, INTERA HTEC (HAAS Technical Education Center) Vam može pružiti i priliku da stupite u kontakt s zainteresiranim poslodavcima - poduzećima u regiji koja traže kadrove ovog profila.

Do sada je kroz osam ciklusa obuke u INTERA HTEC centru obuku CNC operatera prošlo 130 polaznika od kojih je polovica iskoristila obuku kao potencijal za zapošljavanje.

Prijave su otvorene do 16.9.2016. godine i mogu se izvršiti putem e-mail adrese [email protected]

Dobrodošli!

Kopirati
Drag cursor here to close