Paintball Special Force

Eliminirajte omiljenog kolegu ili šefa: Odličan teambuilding program u Paintball centru u Čapljini

'Eliminirajte' omiljene kolege, šefa, prijatelje… Riješite se negativne energije među uposlenicima, a sve to uz zabavu, smijeh i fizičku aktivnost.
Gospodarstvo / Promo | 26. 04. 2019. u 11:53 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tražite mjesto za organizaciju team buildinga programa za tvrtku i proslavu rođendana za djecu i odrasle. Tražite mjesto nezaboravne zabave i adrenalinskog uzbuđenja? Onda ste na pravom mjestu!

Paintball centar Čapljina Vam nudi to iskustvo u prirodnom okruženju u samom srcu Hercegovine. 'Eliminirajte' omiljene kolege, šefa, prijatelje… Riješite se negativne energije među uposlenicima, a sve to uz zabavu, smijeh i fizičku aktivnost.

Foto: PR / Odlični teambuilding programi i proslave rođendana u Paintball centru u Čapljini

Teren se nalazi u srednjovijekovnom gradu Počitelju u blizini Čapljine, a smješten je između magistralnog puta M-17 i hercegovačkog bisera – rijeke Neretve.

Paintball je igra u kojoj se sudionici natječu u timu s ciljem izbacivanja jednog ili više protivnika, gađajući i označujući ih kuglicama koje sadrže boju iz paintball markera. Pobjednik je ona strana ili igrač koji prvi postigne cilj ili posljednji ostane u igri. Pored osnovne igre, postoje i dodatne takozvane ‘scenarij’ igre kao što su ‘osvoji zastavu’, ‘napad i obrana’ te ‘predsjednik’.

Foto: PR / Odlični teambuilding programi i proslave rođendana u Paintball centru u Čapljini

Iako nisu izrađene nikakve opsežnije studije pretpostavlja se kako je igra korisna za poboljšanje kondicije budući da uključuje stalan pokret. Također, uči sudionike timskom radu, gradi im samopouzdanje i razvija samoinicijativu kod pojedinaca. Za ključ uspjeha u igri je najviše bitna inteligencija, dobro taktiziranje i timski rad.

S obzirom da se kroz ove programe potiče timski rad i razvija natjecateljski duh kod uposlenika, stavljajući ih sve u jednak položaj bez obzira na poziciju u tvrtki, ovaj koncept teambuildinga dobiva sve veću primjenu u svijetu.

Foto: PR / Odlični teambuilding programi i proslave rođendana u Paintball centru u Čapljini

Paintball Čapljina nudi i organizaciju dječjih rođendan (12+ godina) i rođendana za odrasle što je odlična prilika da provedete opuštajući dan u prirodi bez svakodnevnih obveza, bez mobitela i užurbanosti. Nakon uzbudljive igre se možete okrijepiti uz piće i ukusan roštilj kojeg po dogovoru organiziramo u sklopu paintball centra.

Postanite i Vi dio naših zadovoljnih klijenata i ispunite dan uzbudljivom igrom, zabavom i adrenalinom.

Za detaljnije informacije i rezervacije nazovite 063/823-613 i 063/716-019 ili posjetite službeni Facebook i Instagram profil Paintball Special Force Čapljina.

 

Kopirati
Drag cursor here to close