Radionice i predavanje dr.Ranka Rajovića:

Obiteljsko i interaktivno druženje: ''Kako rastu veliki ljudi''

Riječ je o zanimljivim radionicama za djecu i interaktivnom predavanju na temu: „KAKO RASTU VELIKI LJUDI“, a predavač je jedan od najvećih autoriteta u području intelektualnog razvoja i odgoja djece
Gospodarstvo / Promo | 25. 11. 2018. u 11:34 Bljesak.info
Kopirati

U današnje vrijeme munjevitog razvoja tehnologije i mnoštva nepotrebnih informacija kojima smo bombardirani biti roditelj veliki je izazov. Usprkos najboljim namjerama roditelja danas je teže nego ikada prije donositi prave odluke u odgoju djece.

Upravo zbog toga, od strane INTERA Tehnološkog Parka, Centra za tehničku kulturu, NTC Mostar i vrtića Čudesna šuma pokrenut je projekt „Misija: biti bolji roditelj“, kojim se želi pružiti podršku roditeljima za kvalitetan/pravilan razvoj djece. Kroz seriju interaktivnih predavanja i radionica fokusiranih na ključne segmente odgoja educirat će se kako roditelji tako i djeca.

Prvo u nizu je OBITELJSKO EDUKATIVNO I INTERAKTIVNO DRUŽENJE, i za djecu i roditelje, koje će se održati 9.12.2018. u INTERA Tehnološkom Parku. Riječ je o zanimljivim radionicama za djecu i interaktivnom predavanju na temu: „KAKO RASTU VELIKI LJUDI“, a predavač je jedan od najvećih autoriteta u području intelektualnog razvoja i odgoja djece – dr.Ranko Rajović. Osnivač je NTC sustava učenja (Nikola Tesla centar), koji se primjenjuje u 17 europskih zemalja. Riječ je o sustavu učenja kroz igru kojim se podiže  intelektualni potencijal djece te se razvija brzina razmišljanja i zaključivanja – tzv. funkcionalno znanje.

Za vrijeme interaktivnog predavanja bit će organizirane i zanimljive radionice za djecu predškolskog i školskog uzrasta pod, pod mentorstvom Vuka Rajovića.  Radionice su spoj NTC tehnika i modelarstva- maketarstva, robotike, kemije i informatike.

Roditelji će ovom prilikom dobiti odgovore na brojna pitanja, te korisne savjete iz oblasti odgoja I obrazovanja dok će djeci biti omogućeno da isprobaju brojne radionice koje im mogu pomoći u prepoznavanju talenata i interesa.

Uzaludno je čekati da netko drugi napravi nešto za našu djecu.  Jeste li svjesni koliko sami možemo učiniti za njih?

Prijave su otvorene do 7.12.2018., broj sudionika je ograničen!

Svoje sudjelovanje osigurajte prijavom na linku, a detaljan dnevni red preuzmite ovdje.

Za više informacija o događaju posjetite www.ctk.ba.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kopirati