Podrška ženskim udruženjima

Novi projekt kompanije Bingo i patnera: ''Odvažne i hrabre, to ste vi!''

Cilj projekta “Odvažne i hrabre, to ste vi!” je pružiti podršku ženskim organizacijama i udruženjima, doprinijeti njihovom radu i uvjetima te ojačati njihov status i poziciju.
Gospodarstvo / Promo | 17. 02. 2018. u 08:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Kako bismo pružili podršku ženskim udruženjima i doprinijeli njihovom radu, s partnerima projekta Bambi i Persil, te prijateljima projekta Alma Ras i Milka, pripremili smo projekt podrške udruženjima ili organizacijama žena pod nazivom „Odvažne i hrabre, to ste vi!“, ističu iz kompanije Bingo.

Poziv za učešće u projektu otvoren je u razdoblju od 14. veljače do 7. ožujka 2018. godine. Osmomartovski praznik je idealan motiv za ovakav projekt koji će ženama iz udruženja pomoći da ostvaruju svoje ciljeve svakoga dana.“

U BiH postoje razne ženske organizacije i udruženja koja imaju različite ciljeve, poput borbe za jednakopravnost spolova, poboljšanja ekonomskog položaja i životnog standarda žene, te pružanja psihološke, socijalne, pedagoške i pravne pomoći ženama.

/ ''Odvažne i hrabre, to ste vi!''

Cilj projekta “Odvažne i hrabre, to ste vi!” je pružiti podršku ženskim organizacijama i udruženjima, doprinijeti njihovom radu i uvjetima te ojačati njihov status i poziciju.

Kroz ovaj projekt, za najbolje ideje kompanija Bingo će u suradnji sa partnerima projekta Persil i Bambi, te prijateljima projekta Alma Ras i Milka, donirati značajna sredstva: 5.000, 4.000 i 3.000KM .

Na sam Dan žena, 8. ožujka bit će proglašena tri najbolja projekta koje će odabrati žiri.

Iako je projekt koncipiran tako da se sredstva prikupljaju kroz prodaju posebno označenih artikala, u suradnji s partnerima i prijateljima projekta, navedeni iznosi će biti donirani bez obzira na prodaju.

Kupci će na policama prepoznati ove artikle jer su posebno označeni.

Sva zainteresovana udruženja informacije mogu pronaći na Bingovoj web stranici ili na ovome linku.

Kopirati
Drag cursor here to close