Art is not fake. Neither is Frutisan.

Novi Frutisan 100% voćni sokovi

Ove proizvode krasi neizmijenjeni okus pravog voća, u tri varijante: narandža, breskva i jabuka.
Gospodarstvo / Promo | 15. 06. 2020. u 15:02 Sponzorirani tekst
Frutisan 100%
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jabuka ne pada daleko od stabla, pa je tako Frutisan, proizvođač najkvalitetnijih voćnih sokova, nakon uspješnog predstavljanja svoje premium linije napitaka pripremljenih od hladno prešanog voća, na police u BiH plasirao novi proizvod - Frutisan 100% voćne sokove. Kako mu i samo ime sugeriše, u ovom proizvodu možete pronaći samo voće, a nastao je kao rezultat vrhunskog umijeća pravljenja sokova.

Kreatori novog proizvoda kažu da je u životu potrebno praviti brojne kompromise, osim kada je u pitanju zdravlje. To je osnovna ideja koja ih je vodila kroz cijeli proces proizvodnje Frutisana 100%, jer kada je u pitanju kvalitet ovog proizvoda, tu nema kompromisa. Zato u ovim sokovima nema dodatnog šećera, umjetnih boja ili pojačivača okusa.

Foto: PR / Novi Frutisan 100% voćni sokovi

Ove proizvode krasi neizmijenjeni okus pravog voća, u tri varijante: narandža, breskva i jabuka. Svaki od njih donosi poseban doživljaj za nepce, ali i poseban vitaminski koktel za zdraviji i energičniji dan.

Recept za virtuozan proces ispijanja zdravog soka od voća nikad nije zvučao lakše - potražite Frutisan 100% na policama vaše omiljene trgovine, otvorite bocu i uživajte u okusu stopostotnog voća. Jer, kada živiš, živi 100%, a kada biraš sok,biraj Frutisan 100%.

Foto: PR / Novi Frutisan 100% voćni sokovi
Foto: PR / Novi Frutisan 100% voćni sokovi
Foto: PR / Novi Frutisan 100% voćni sokovi
Kopirati
Drag cursor here to close