UVIJEK POVOLJNO

Novi dm Katalog: Da li moramo izgledati onako kako se drugima sviđa?

Svakodnevno nam trendovi nameću pravila za odijevanje, šminkanje, frizuru kakvu ćemo nositi. Boje koje su moderne.
Gospodarstvo / Promo | 24. 06. 2020. u 09:30 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stilove koji su in i out. Bez obzira da li nam se sviđaju ili ne, trendove slijedimo. No, da li moramo izgledati onako kako se drugima sviđa? Zapravo, ne. Ne moramo. Važno je da se sebi sviđamo, baš takvi kakvi jesmo. I da slijedimo vlastite standarde ljepote. Koji se ogledaju u omiljenoj kombinaciji boja koju nosimo na licu ili komadu odjeće koji rado nosimo, iako je davno izašao iz mode. Standard ljepote tako vidljiv u osmijehu na licu koji nosi poruku – Ja izgledam baš onako kako ja to želim i kako se meni sviđa.

Sviđa Vam se… boja vina na očima i plava maskara na trepavicama. Sjaj na obrazima. Zeleno na noktima. Razbijte rutinu. Napravite svoju kombinaciju boja i istaknite svoj pojam ljepote. Jer se to tako sviđa Vama.

Potražite make up inspiraciju u novom dm Katalogu. Otkrijte koji proizvodi i boje Vama donose promjenu i zablistajte uz njih.

U novom dm Katalogu saznajte i kako možete dobiti poklon – roller za masažu lica, te šta treba da se nalazi u svakoj kozmetičkoj torbici?

Pored neodoljive ponude make up-a iz New Yorka, koji je jedinstven baš kao i vi, dm Katalog sadrži i fantastičnu ponudu mirisa za nju i njega, proizvoda za plažu, te proizvoda za zaštitu kože od sunca. Novi dm Katalog standardno u ponudi sadrži i proizvode za njegu tijela, lica, kose, baby i dječiji program, te mnogobrojne proizvode za domaćinstvo.

Neizostavna je i ponuda UVIJEKPOVOLJNO proizvoda, sa kojima štedite i novac i vrijeme, jer za navedene proizvode garantujemo minimalno 4 mjeseca bez poskupljenja.

Za više detalja prelistajte novi dm Katalog: https://www.dm-drogeriemarkt.ba/dm-katalog-103294

Kopirati
Drag cursor here to close