Sponzorirani članak

Nove parodontax četkice - posebno osmišljene za one koji pate od krvarenja desni

Gospodarstvo / Promo | 01. 07. 2019. u 17:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nove četkice za zube parodontax su posebno osmišljene za ljude za ljude koji pate od krvanje desni. One omogućuju nježno i učinkovito čišćenje kako bi pomogle zaštititi Vaše desni i zube.

Nakupljanje zubnih naslaga (zubnog plaka) je glavni uzrok problema s desnima. Ako se ne uklanja redovito svakodnevnim četkanjem zuba dvaput dnevno, plak može iritirati desni i posljedica može biti bolest desni.

Ako Vaše desni povremeno krvare, tada je osobito važna dobra svakodnevna rutina Vaše oralne njege.

Foto: PR / Pet jednostavnih koraka za poboljšanje rutine oralne njege

Nove četkice za zube parodontax su nježne prema desnima i zubima, ali snažno uklanjaju naslage i tako pomažu zaštititi Vas od problema s desnima i održati zube jakima. Svaka četkica za zube parodontax ima kompaktnu glavu i sadrži mekana ili osobito mekana vlakna, što omogućuje nježno i učinkovito čišćenje.

Ergonomski oblikovana drška pomaže osigurati dobro i ugodno držanje četkice za vrijeme četkanja.

Na izbor su Vam dostupne četiri parodontax četkice za zube, pronađite onu koja Vam najviše odgovara: Gums & Teeth; Gentle Clean; Interdental; Expert Clean.

Foto: PR / Svaka četkica za zube parodontax ima kompaktnu glavu i sadrži mekana ili osobito mekana vlakna

Preporučujemo koristiti i druge parodontax proizvode namijenjene za dnevnu rutinu Vaše oralne njege: parodontax dnevnu pastu za zube i parodontax dnevnu vodicu za ispiranje usta.

Kopirati
Drag cursor here to close