Direktne metode učenja

Nova škola za njemački jezik – Planet Deutsch – tečajevi, instrukcije, prijevodi

Direktne metode učenja stranog jezika naša su formula za uspjeh, a naš glavni cilj je učenje jezika izbjegavajući stres i nelagodnosti na nastavi.
Gospodarstvo / Promo | 22. 01. 2018. u 09:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Želite naučiti njemački jezik te usput steći neka nova poznanstva? Potreban Vam je zbog poslovnog napretka? Potražujete posao u državama njemačkoga govornog područja? Pripremate se za polaganje ispita pri institutima? Rado ćemo Vam pomoći!

Ciljevi i sadržaji učenja orijentiraju se prema Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike (ZEROJ) – stupnjevi A1 do C2. Mladi profesori sa sveučilišnom diplomom, sa iskustvom rada u školama, garancija su da ćete jezik naučiti brzo i na zabavan način, a sve to vrlo povoljno!

Direktne metode učenja stranog  jezika naša su formula za uspjeh, a naš glavni cilj je učenje jezika izbjegavajući stres i nelagodnosti na nastavi. Volimo kreativnu nastavu u dobrome društvu, temeljenu na komunikaciji i zabavi te aktivnoj uporabi jezika od prvoga sata – ističu u PD.

Upisi na zimski tečaj su u tijeku! Prijaviti se možete do 28.1.2018. na našoj web stranici www.planetdeutsch.info, putem Facebooka ili na kontakt tel. 063 680 944 gdje možete dobiti i sve ostale informacije.

Prostorije škole nalaze se na izvrsnoj lokaciji, u SPC Orca. Prostori su novouređeni, a učionice suvremeno opremljene i ugodne za učenje i druženje. Naučite jezik u grupi, paru ili individualno i pri tome se odlično zabavite.

Prema interesu se formiraju grupe za djecu, mlade i odrasle. Radi se u malim grupama, što omogućuje osobno pristupanje, vodeći brigu o potrebama i mogućnostima svakog polaznika. Termini se formiraju u dogovoru s polaznicima. Planet Deutsch je i prva škola njemačkog jezika koja nudi tečaj za predškolski uzrast po posebno osmišljenom programu u vidu jezične igraonice.

Ako želite naučiti njemački jezik Planet Deutsch je najbolje mjesto za to!! Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja - obratite se s povjerenjem našem ljubaznom osoblju – Vaš Planet Deutsch.

Kopirati
Drag cursor here to close