INTERA Training Hub

Nova obuka u INTERA TP-u: Wordpress

Postani WordPress power developer.
Gospodarstvo / Promo | 19. 02. 2021. u 19:30 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Atraktivna i funkcionalna web stranica već je godinama jedan od ključnih alata pomoću kojeg suvremena poduzeća i organizacije dosežu do svojih korisnika. Poslovni svijet je nemoguće zamisliti bez pristupa vijestima, informacijama i savjetima, a predstaviti svoj rad bez utjecaja geografske udaljenosti nikada nije bilo jednostavnije. Više od 60 milijuna web stranica razvijeno je koristeći WordPress i upravo u ovom podatku leži važnost poznavanja ovog CMS-a, odnosno sustava za upravljanje sadržajima web stranica. S ciljem upoznavanja s karakteristikama ovog sustava, INTERA Training Hub svojim korisnicima nudi novu obuku!

Kakva znanja ćete steći?

Iznimno praktična obuka, koja će se održavati u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka, pomoći će polaznicima u stjecanju znanja potrebnih za razvoj web stranica i aplikacija. Kroz 24 sata obuke, polaznici će s predavačima proći sve od uvoda u WordPress ekosustav do kreiranja aplikacija. Tijekom obuke će naučiti osnove korištenja ovog CMS-a, upoznat će se s osnovnim tipovima i unosom sadržaja, ali i upravljanjem i administracijom sadržaja. Kroz praktični rad steći će vještine podešavanja web stranica kroz WordPress te naučiti kreirati kompletne web stranice koristeći WordPress teme. Dotaknut će se i kreiranja web shopa kako bi stekli cjelokupne kompetencije iznimno tražene na tržištu rada.


Kome je obuka namijenjena?

Bilo da ste već započeli profesionalnu karijeru web developer-a ili da tek želite zakoračiti prema njoj, program obuke je idealan za Vas! Freelanceri, članovi startup timova ili zaposlenici poduzeća tijekom intenzivne obuke će steći znanja koja će ih diferencirati od konkurencije na tržištu rada. Kroz obuku će polaznici steći nova i nadograditi postojeća znanja primjenjiva na radnom mjestu i u budućim profesionalnim angažmanima.


Kako se prijaviti?

Ukoliko želite ući u svijet razvoja web stranica i aplikacija pomoću ovog popularnog CMS-a, prijavite se već danas! Za obuku, na kojoj je broj mjesta ograničen, možete se prijaviti na linku. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close