Shadows & Lights

Nježni put ka ljepšoj kosi – Omnia d.o.o. predstavila ekskluzivni njemački brand za kozmetiku kose Glynt

Zainteresirana stručna publika nije mogla kriti svoje oduševljenje i s velikim aplauzom su na koncu prezentacije dočekali svakog modela, te su se brojni frizeri slikali sa samim modelima i ostalim akterima da bi ovjekovječili tu noć u Mostaru.
Gospodarstvo / Promo | 04. 10. 2018. u 09:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak večer je OMNIA d.o.o. u Hotelu Mostar predstavila svoj ekskluzivni njemački brand za kozmetiku kose „GLYNT“. Pred više od 200 frizera iz cijele BiH i pod sloganom "Shadows & Lights", GLYNT Artistic Team iz Njemačke (Isabel Ritz i Daniel Nattermüller) je zajedno sa domaćim asistentima kreirao frizure koje su inspirirane najnovijim trendom isticanja prirodne ljepote.

„Zadnjih godina su modu kose dominirale boje bogate kontrastima. Pojedine nijanse su pored toga bile veoma različite. Od snažne crvene preko ružičaste i ljubičaste do sivih i srebrenih tonova, sve je bilo zastupljeno. Ovaj trend se sada zamjenjuje modnim protupokretom. Klijentice opet žude za prirodnom ljepotom i elegancijom. A to se može postići samo sa stručnim znanjem frizera i uporabom visokokvalitetnih boja i proizvoda. Trendovi ljepote u idućim godinama su definitivno sjaj, prirodna ljepota i zdrava kosa“, ističe Isabel Ritz.

Foto: PR / Omnia d.o.o. predstavila ekskluzivni njemački brand za kozmetiku kose Glynt

Multitone Perfection, Premium Leveling i Lights Deluxe su tri nove tehnike pramenova koje su akteri na pozornici na svojim modelima primijenili. Ove tehnike ne postižu samo odlične rezultate, nego su i vremenski vrlo učinkovite. A to je u današnje vrijeme posebno važno, jer moderna žena ne želi više sjediti cijeli dan u salonu da bi dobila svoju željenu frizuru i boju iz snova. Brzina i kvaliteta rada su neophodni i ove pametne tehnike omogućuju nježne i harmonične igre boja u kosi. A sve to bez kompliciranih i dugotrajnih priprema koji dodatno opterećuju osjetljiva vlasišta.

„Pored velikom gostoprimstvu, izvrsnoj hrani i divnim krajolicima ove zemlje, primjetili smo kako ljudi ovdje imaju izrazito izbrušen osjećaj za ljepotu i estetiku. U skoro nijednoj drugoj zemlji u kojoj smo održavali slične događaje, žene nisu predale ovoliku važnost i pažnju sređenom izgledu i prirodnoj ljepoti. Mi u GLYNT-u smo sebi postavili taj cilj i zadatak da s našim bojama i proizvodima za njegu i styling ističemo prirodnu ljepotu svakoga“, dodaje Daniel Nattermüller.

Zainteresirana stručna publika nije mogla kriti svoje oduševljenje i s velikim aplauzom su na koncu prezentacije dočekali svakog modela, te su se brojni frizeri slikali sa samim modelima i ostalim akterima da bi ovjekovječili tu noć u Mostaru. 

Kopirati
Drag cursor here to close