Ljubav za ljubav

Nina Badrić poručila fanovima: Najdraži, čekam vas u Mostaru na Valentinovo!

Nina Badrić će na ovom koncertu pod nazivom "Ljubav za ljubav" slaviti ljubav, ali i brojne uspjehe koje je ostvarila u prošloj godini.
Lifestyle / Poznati i slavni | 18. 01. 2019. u 14:38 Bljesak.info
Kopirati

"Gdje drugo nego u Bosni i Hercegovini dogodit će se najveća ljubav od svih. Čekam vas na Dan zaljubljenih, 14. 2. U Mostaru u dvorani Bijeli Brijeg. Dogodit će se najveća ljubav od svih ljubavi, za kakvu nikad nisu čuli, a mi znamo da je najveća. Puno vas volim i čekam", poručila je Nina Badrić u videosnimku svojim fanovima, te najavila svoj veliki koncert za Valentinovo.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao i za ranije Ninine koncerte, tako i za ovaj vlada posebno veliko zanimanje, a ulaznice su već u prodaji.

Dostupne su po cijenama 20, 25 i 30 KM (VIP) na info pultu Mepas Malla u Mostaru i online preko kupikartu.ba.

Nina Badrić će na ovom koncertu pod nazivom "Ljubav za ljubav" slaviti ljubav, ali i brojne uspjehe koje je ostvarila u prošloj godini.

Njezin singl "Rekao si" mjesecima se nalazi na vrhu nacionalne to liste, dok je na you tube-u  u samo nekoliko mjeseci pregledan skoro 8 milijuna puta.

Zbog iznimnog radijskog uspjeha pjesme "Mijenja se vrijeme" Hrvatska diskografska udruga je Ninu proglasila pjevačicom godine.

Osim u novim, mostarska publika će uživati i u drugim najvećim hitovima iz Ninine dvadestetogodišnje karijere, poput: ''Čarobno jutro'', ''Dodiri od stakla'', ''Da se opet tebi vratim'', ''Takvi kao ti'', ''Dat će nam Bog'', itd.

Sve novosti vezane za koncert pratite na Facebook stranici organizatora.

Kopirati