Prenatalni test

NIFTY test ostaje najkompletniji i najbolji test na tržištu

Od prosinca 2017. NIFTY test proširuje raspon testiranja genetskih poremećaja sa čak 63 klinički relevantna sindroma delecija
Gospodarstvo / Promo | 18. 12. 2017. u 19:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

NIFTY test se smatra vodećim neinvazivnim prenatalnim testom na svijetu koji otkriva rizik za nastanak određenih genetskih poremećaja već od 10.  tjedna trudnoće. Siguran je, jednostavan, precizan i pouzdan.

Za obavljanje testa je potrebna je 1 epruveta majčine krvi, a rezultati su dostupni za 6 do 10 dana. Nifty test je neinvazivan, samim tim ne predstavlja nikakav rizik za majku ili bebu, a pruža najviše informacija o genetskim poremećajima koji se danas koristeći najsavremeniju tehnologiju i metodu sekvencioniranja cjelokupnog genoma, mogu otkriti kod nerođene bebe.

Točnost NIFTY testa je veća od 99% za tri najčešće trisomije koje su prisutne pri rođenju, a to su Downov, Edwardsov i Patau sindrom, test omogućava i testiranje na druge genetske poremećaje, trisomije, mikrodelecije kao i aneuploidije spolnih kromosoma. Kao i do sada NIFTY nastavlja sa analizom i pregledom svih ostalih kormosoma. Također, za one roditelje koji žele znati test može otkriti i spol bebe u tako ranoj fazi trudnoće.

Od prosinca 2017.NIFTY test proširuje raspon testiranja genetskih poremećajasa čak 63 klinički relevantna sindroma mikrodelecija.

NIFTY test i dalje ostaje najkompletniji, najbolji i najjeftiniji prenatalni test na tržištu. Do svibnja 2017. godine analiziranopreko 2 000 000 uzoraka, što dokazuje da je test izbor br. 1 kod trudnica, dok povjerenje budućih roditelja u NIFTY test raste iz mjeseca u mjesec. NIFTY test je dostupan u više od 66 država po cijelom svijetu, dostupan je i na području cijele Bosne i Hercegovine, u svim bolnicama, klinikama, poliklinikama, domovima zdravlja, privatnim ginekološkim ordinacijama, te u svim ostalim zdravstvenim ustanovama u okviru kojih se prate trudnoće.

Uz prošireni raspon testiranja, novost je i pristupačnija cijena testa koji je moguće plaćati i na rate.
Više o NIFTY testu možete pročitati na internetskoj stranici www.nifty-test.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close