Prenatalni test

NIFTY test ostaje najkompletniji i najbolji test na tržištu

Od prosinca 2017. NIFTY test proširuje raspon testiranja genetskih poremećaja sa čak 63 klinički relevantna sindroma delecija
Gospodarstvo / Promo | 18. 12. 2017. u 19:00 Bljesak.info
Kopirati

NIFTY test se smatra vodećim neinvazivnim prenatalnim testom na svijetu koji otkriva rizik za nastanak određenih genetskih poremećaja već od 10.  tjedna trudnoće. Siguran je, jednostavan, precizan i pouzdan.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za obavljanje testa je potrebna je 1 epruveta majčine krvi, a rezultati su dostupni za 6 do 10 dana. Nifty test je neinvazivan, samim tim ne predstavlja nikakav rizik za majku ili bebu, a pruža najviše informacija o genetskim poremećajima koji se danas koristeći najsavremeniju tehnologiju i metodu sekvencioniranja cjelokupnog genoma, mogu otkriti kod nerođene bebe.

Točnost NIFTY testa je veća od 99% za tri najčešće trisomije koje su prisutne pri rođenju, a to su Downov, Edwardsov i Patau sindrom, test omogućava i testiranje na druge genetske poremećaje, trisomije, mikrodelecije kao i aneuploidije spolnih kromosoma. Kao i do sada NIFTY nastavlja sa analizom i pregledom svih ostalih kormosoma. Također, za one roditelje koji žele znati test može otkriti i spol bebe u tako ranoj fazi trudnoće.

Od prosinca 2017.NIFTY test proširuje raspon testiranja genetskih poremećajasa čak 63 klinički relevantna sindroma mikrodelecija.

NIFTY test i dalje ostaje najkompletniji, najbolji i najjeftiniji prenatalni test na tržištu. Do svibnja 2017. godine analiziranopreko 2 000 000 uzoraka, što dokazuje da je test izbor br. 1 kod trudnica, dok povjerenje budućih roditelja u NIFTY test raste iz mjeseca u mjesec. NIFTY test je dostupan u više od 66 država po cijelom svijetu, dostupan je i na području cijele Bosne i Hercegovine, u svim bolnicama, klinikama, poliklinikama, domovima zdravlja, privatnim ginekološkim ordinacijama, te u svim ostalim zdravstvenim ustanovama u okviru kojih se prate trudnoće.

Uz prošireni raspon testiranja, novost je i pristupačnija cijena testa koji je moguće plaćati i na rate.
Više o NIFTY testu možete pročitati na internetskoj stranici www.nifty-test.ba.

Kopirati