Addiko Bank

Nekada je za dobitak potreban samo daljinski upravljač i mobitel

Do 31.5. odigrajte Addiko kviz poznavanja filmova, te osvojite i do 1.000 KM.
Gospodarstvo / Promo | 26. 05. 2020. u 12:02 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklih par mjeseci su bili sve samo ne uobičajeni. Uticaj epidemiološke situacije na naše svakodnevne živote, doveo je do toga da većinu vremena provodimo unutar četiri zida, ne viđamo se uživo sa prijateljima, ne posjećujemo pozorišta, kina, muzeje ali i da svoje redovne aktivnosti prilagodimo mjerama nadležnih organa.

 

 Međutim, u svakoj nedaći koja se može desiti, trudimo se da nađemo nešto pozitivno i dobro, tako da se većina nas okrenula kućnoj radinosti, provođenju više vremena sa porodicom, ili jednostavno ponavljanju ili nadograđivanju znanja iz sedme umjetnosti.

Nikada bolji izgovor za svakodnevne filmske maratone uz vreću kokica i udobnost kauča. Međutim, kako to vrijeme ne bi bilo uzalud potrošeno, Addiko Bank pokrenula je novi kviz znanja. Mislite li da ste veliki poznavalac filmova? Testirajte znanje stečeno u vašoj dnevnoj sobi, te još jednom, iz udobnosti svog kauča, odigrajte Addiko kviz poznavanja filmova, zabavite se i osvojite jednu od šest vrijednih nagrada!

Do 31.5. odigrajte Addiko kviz poznavanja filmova, te osvojite i do 1.000 KM. Učesnik koji odgovori tačno na najviše postavljenih pitanja u najkraćem vremenskom roku, osvojit će poklon bon u vrijednosti 1.000 KM koje može potrošiti na stranici ekupi.ba. Preostalih pet nagrada su u vrijednosti od 800, 600, 500, 400 i 300 KM, za učesnike koji postignu preostalih pet najboljih rezultata.

 

Možda vam se konačno isplate svi oni sati koje ste proveli gledajući filmove! Nekada je za dobitak potreban samo daljinski upravljač i mobitel. Pokažite svoje znanje i odigrajte kviz na linku, za samo nekoliko minuta, zabavite se i osvojite jednu od šest vrijednih nagrada.

Kopirati
Drag cursor here to close