Uzmite bonus!

Ne propustite sjajnu priliku: Wwin - bonus dobrodošlice – Četvrtak 21.01.2021.

Registriraj se u četvrtak, 21. siječnja, i uzmi bonus.
Gospodarstvo / Flash | 20. 01. 2021. u 12:45 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za nove korisnike koji se u četvrtak, 21. siječnja, registriraju u poslovnicama u Federaciji Bosne i Hercegovine Wwin je spremio primamljiv bonus.

Svi novi korisnici na ovim lokacijama od WWin kladionice na pokloni dobivaju 40 KM BONUS-a (Keš novac ostvaren BONUS-om možete isplatiti bez uvjeta – ODMAH) + 200% bonus na prvu uplatu. Akcija vrijedi samo za sutra (četvrtak, 21. siječanj), pa ne propustite ovu sjajnu priliku da postanete član najveće online kladionice u regiji.

Gdje se kladiti i gledati svoje omiljene lige UŽIVO?

Klađenje UŽIVO uz video streaming na Wwin kladionici sada na više od 90% događaja. Ugovori sa IMG Arena, Statsperform i Sportsradar potpisani su i za sljedeće tri godine i uživo se možete kladiti i gledati gotovo sve sportske događaje.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by WWin (@official.wwin)

Na Wwin kladionici možete se kladiti i gledati utakmice najvećih svjetskih događaja uživo. Usluga je besplatna za sve registrirane korisnike koji na računu imaju minimalno 0,01 euro.

Mjesečno vam Wwin kladionica omogućava live klađenje uz video streaming na više od 5000 događaja. Lige koje možete gledati i kladiti uživo su:

Nogomet: Italija 1. i 2. liga, Njemačka 1. i 2. liga, Španjolska 1. i 2. liga, Francuska 1. i 2. liga, Engleska 2. liga, engleski FA cup, Nizozemska 1. i 2. liga, Belgija 1. liga i brojne ostale lige...

Košarka: NBA, Euroliga, Eurokup, španjoloska 1. liga, Italija 1. liga, Turska 1. liga....

Tenis: Masters, Australian open, Wimbledon, Roland Garros, US Open, ATP series 1000, ATP series 500, ATP series 250, 10.000 challenger događaja , 5000 ITF događaja, Davis cup, Fed cup.

Rukomet: Svjetsko i Europsko prvenstvo

Kopirati
Drag cursor here to close