INTERA Tehnološki Park

Naučite koristiti jedan od najboljih CAD alata na svijetu - SolidWORKS

Ovaj tečaj je za sve koji bi željeli naučiti 3D CAD, bilo za profesionalnu ili osobnu upotrebu! Nije vam potrebno prethodno znanje
Gospodarstvo / Promo | 14. 04. 2021. u 11:46 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Želite proširiti svoje tehničke vještine i omogućiti sebi nove prilike u karijeri? Želite odškrinuti vrata svijeta 3D modeliranja, dizajna proizvoda i vizualizacije? Želite povećati učinkovitost, brzinu, kvalitetu i smanjiti greške u proizvodnji?

Na pravom ste mjestu - naučite koristiti SolidWORKS, jedan od najboljih 3D CAD alata na svijetu!

Na ovom tečaju naučit ćete osnovne alate i tehnike potrebne za učinkovito kreiranje dijelova, sklopova i crteža u jednom od najpopularnijih i najmoćnijih 3D CAD softverskih alata na svijetu. Milijuni ljudi koriste ga za dizajniranje svega - od igračaka pa sve do potpuno funkcionalnih mehaničkih vozila. On može ubrzati vaš proces konstruiranja i učiniti vas produktivnijim, omogućavajući vam da brže isporučite vaše proizvode na tržište.

Naučiti osnove SolidWORKS-a se itekako isplati!

Ovaj tečaj je za sve koji bi željeli naučiti 3D CAD, bilo za profesionalnu ili osobnu upotrebu!

Nije vam potrebno prethodno znanje. Tečaj je osmišljen da vas odvede od toga da nikada prije niste koristili nijedan CAD program - do toga da možete modelirati gotovo sve što ste u stanju zamisliti!

Možda već znate osnove CAD-a ili ste potpuni početnik. Možda ste dizajner proizvoda, hobist koji se želi baviti 3D printanjem, možda ste CNC operater ili programer, djelatnik u proizvodnji, student na tehničkom fakultetu ili ste profesionalac koji želi proširiti svoje vještine!

Kakva znanja ćete steći?

Do kraja tečaja moći ćete suvereno i samostalno koristiti SolidWORKS za oblikovanje čitavog niza 3D CAD modela. Sve osnovne značajke ovog CAD alata su pokrivene pomoću primjera iz stvarnog svijeta.

Saznat ćete kako kreirati 3D CAD modele za inženjering, dizajn dijelova od lima, dizajn proizvoda i ostale projekte – naučit ćete kreirati vlastite modele u potpunosti od nule!

Učit ćete od profesionalnog korisnika SolidWORKS-a. Instruktor koristi Solidworks od 2002. godine, radio je kao inženjer za dizajn proizvoda i svakodnevno koristi Solidworks za dizajniranje svih vrsta proizvoda za stvarne klijente - mehaničke i termotehničke uređaje, dijelove i sklopove od lima, alate i pristroje, plastične proizvode, itd.

Prvo ćete saznati kako kreirati dvodimenzionalne skice koje su temelj za 3D objekte. Nadalje, naučit ćete 3D operacije za oblikovanje jednostavnih i složenih formi, te načine modificiranja dijelova. Saznat ćete kako stvoriti pravilne ili proizvoljne uzorke oblika i dijelova, a zatim ćete steći uvid u metode i dobre prakse sastavljanja dijelova u sklopove. Posebno je obrađeno oblikovanje tankostijenih dijelova od lima, i u konačnici, ovladat ćete izradom detaljnih crteža sa sastavnicama, kao i osnovama fotorealistične vizualizacije.

Obuka se sastoji od dvanaest sesija (ukupno 36 sati) koje će vas provesti kroz zanimljivi svijet 3D modeliranja koristeći i oblikujući niz primjera iz stvarnog svijeta - od jednostavnih poput oštrila za olovke, preko aluminijskih naplataka (felgi) za automobile, do kućišta za uređaje i reduktora sa zupčanicima!

Korištene tehnike uobičajene su i za mnoge druge CAD programe - tako da možete učiti na Solidworks-u, a zatim po potrebi lako primijeniti te vještine i u drugom CAD alatu!

Stoga – prijavite se danas i zakoračite u uzbudljivi svijet 3D CAD modeliranja!

Kako se prijaviti?

Prijavni obrazac moguće je pronaći na linku, a više informacija dobiti na [email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close