''AS Innovation challenge''

Natjecanje inovatora se nastavlja, kompanija AS d.o.o. ima izazove za vas

“AS Innovation challenge” je natjecanje koje za cilj ima dati priliku mladim ljudima da svojim idejama i kreativnošću riješe stvarne poslovne slučajeve.
Gospodarstvo / Promo | 07. 11. 2018. u 09:30 Promo
AS Innovation challenge - poziv na natjecanje
Kopirati

Nakon prvog natjecanja “Vispak Innovation challenge”, kompanije koje su pod krovom AS Grupacije nastavljaju rad s mladim ljudima koji su spremni za stvarne poslovne izazove. Ako ste mladi, inovativni, volite timski rad i  natjecateljskog ste duha, ovog puta kompanija AS d.o.o. iz Jelaha za vas ima posebne izazove.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“AS Innovation challenge” je natjecanje koje za cilj ima dati priliku mladim ljudima da svojim idejama i kreativnošću riješe stvarne poslovne slučajeve i na taj način ostvare mogućnost dodatnih edukacija, pripravničkog angažmana i osvajanja vrijednih novčanih nagrada.

“Svjesni činjenice da u BiH ima veliki broj talentiranih i vrijednih mladih ljudi koji nemaju priliku da iskažu svoje znanje i mogućnosti, odlučili smo im ponuditi pravi izazov i pokazati im kako je danas moguće raditi u suvremenom radnom okruženju. U suradnji sa Munja Inkubatorom i najvećom info platformom za mlade u BiH - Hocu.ba.pozivamo sve mlade inovatore od 18 do 25 godina koji će nam ponuditi rješenje za dva poslovna izazova i na taj način dobiti priliku za osvajanje vrijednih novčanih nagrada. Naš cilj je motivirati ih da se uključe u rad sa stručnim mentorima naše kompanije i da svojim aktivnim angažmanom doprinesu rješavanju velikih izazova”,  ističe Armin Hrvić, direktor kompanije AS d.o.o. iz Jelaha.

AS tim je za ovo natjecanje odabrao dva poslovna izazova: Kent slani štapići – digitalna kampanja i Master petit keks – strategija diferencijacije u odnosu na konkurente.

Sve što je potrebno jeste uraditi koncept inovacije ili odgovora na izazov na osnovu smjernica koje su zadane u uputama, a koje možete pronaći na web stranici www.challenge.asgroup.ba, te snimiti kratki video koji prezentira ideju, postaviti ga na youtube i u konceptu ostaviti link istog.

Ukoliko imate od 18 do 25 godina, te želite praktično iskustvo koje će biti značajna referenca u vašim karijerama, volite izazove i proaktivni ste onda je ovo natjecanje pravi izbor za vas.

Vaš zadatak je da okupite tim od tri osobe, odaberete slučaj i ponudite koncept na izazove u smjeru inovativnog djelovanja. Prijave i slanje rješenja možete vršiti do 28.11.2018. godine.

Nakon toga slijedi finale 07. i 08.12.u kompaniji AS d.o.o.u Jelahu gdje će osam odabranih timova usmeno prezentirati svoje ideje.

Tri najbolja rješenja poslovnih slučajeva kompanija AS d.o.o.Jelah nagrađuje novčanim nagradama u vrijednosti od:

1.mjesto – 1500 KM

2.mjesto –   1000 KM

3.mjesto –   500 KM

Sve informacije možete dobiti na mail [email protected] ili putem web stranice challenge.asgroup.ba.

Kopirati