Želite postati tetka iz Njemačke?

Napokon! Mostar dobiva Info centar za njemački jezik

Mladi tim entuzijasta iz Mostara radi na stvaranju modernog mjesta gdje ćete moći dobiti konzultacije, posredništvo i informacije u vezi njemačkog jezika i to potpuno besplatno.
Gospodarstvo / Promo | 19. 01. 2018. u 11:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Želite napredovati u poslu? Želite postati tetka iz Njemačke? Ili samo želite da naučite još jedan jezik? Info centar za njemački jezik je idealno mjesto za Vas!

Mladi tim entuzijasta iz Mostara radi na stvaranju modernog mjesta gdje ćete moći dobiti konzultacije, posredništvo i informacije u vezi njemačkog jezika i to potpuno besplatno.

Tako će Mostar konačno dobiti centralno mjesto gdje će svi zainteresirani moći dobiti sve potrebne informacije vezane za zaposlenje u Njemačkoj, učenje njemačkog jezika ali i druge usluge poput sudskog tumača za njemački jezik, pisani i usmeni prijevodi, procjene razine poznavanja njemačkog jezika te sve informacije vezane za dobivanje međunarodno priznatih jezičnih certifikata Goethe-Instituta.

Za svakoga po nešto

Sigurno se pitate zašto to radimo? Zato jer volimo njemački jezik i zato jer ovakav centar nigdje ne postoji u Mostaru ali ni u regiji. Je li Vam ikada trebala informacija u vezi njemačkog ali niste znali koga pitati? Je li Vam Google translate loše preveo tekst s njemačkog, a niste znali kome ga odnijeti na prijevod? Želite sigurnu budućnost za sebe i svoju obitelj? Želite naučiti njemački jezik ali ne znate koju školu odabrati?

Ne tražite dalje jer Mostar konačno dobiva centralno mjesto koje je nedostajalo i koje će svim građanima biti od velike koristi.

Tako će se svi zainteresirani moći obratiti mladom i stručnom osoblju ovog centra sa svim pitanjima o učenju njemačkog jezika i zaposlenju koji će Vas saslušati kao da je svaki problem najveći, a uz to i nevjerojatno precizno i profesionalno odgovoriti na sva pitanja koja Vas zanimaju. Namijenjen je za sve građane, roditelje, studente te sve druge zainteresirane.

Ali to nije sve! Ako pripadate profilu medicinskog radnika (liječnik, njegovatelj, medicinska sestra, tehničar, primalja, fizioterapeut, i sl.), onda Vam Info centar omogućuje i dodatne konzultacije i posredništvo prilikom zaposlenja u Njemačkoj – i to potpuno besplatno! Ponavljamo. Naći ćemo Vam posao u Njemačkoj potpuno besplatno! Zvuči nevjerojatno? Rado ćemo Vas uvjeriti u to!

Još samo malo...

Strpite se do ponedjeljka 29.1. u 19 sati kada će biti upriličeno svečano otvorenje Info centra na koje pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na malom domjenku i prvi se uvjere da se Njemačka već nalazi ovdje – samo trebate posjetiti Info centar za njemački jezik i pitati sve što Vas zanima.

A već dan kasnije, od utorka 30.1. Info centar otvara svoja vrata svim posjetiteljima. Pa će tako centar biti otvoren svakog radnog dana od 16.30 do 20.30 sati, te vikendom od 10 do 14 sati, a očekuje se da, ukoliko se za to ukaže potreba, radno vrijeme bude produženo i tijekom dana.

Ovaj suvremeni prostor, koji se nalazi u Tržnom centru Rondo na 1. katu je jedan od najmodernijih objekata ovog tipa u Bosni i Hercegovini. Uređen je po najsuvremenijim standardima kako bi svim posjetiteljima omogućili da u ugodnom ambijentu dobiju sve potrebne informacije i konzultacije.

Uzmite brzi vlak do Njemačke

Uglavnom, Mostar će uskoro dobiti novo mjesto na kojeg možete računati da Vas neće iznevjeriti poput običnih tečajeva a pri tome će sve konzultacije, posredništva i informacije biti potpuno besplatne.

Za sve ljude željne nečeg novog i usavršavanja na sebi, avanturiste i one željne boljeg života, ljude koji znaju da zaslužuju bolje, za razočarane u druge škole stranih jezika, ili za one koji žele osigurati sigurnost svojoj obitelji. Elegantno, moderno, svjetski i da skratimo – vidimo se u Info centru!

Upozorenje. Posjeta Info centra će prouzročiti veliku sreću u Vama!

Kopirati
Drag cursor here to close