HuHu

Najpopularnije mjesto za online kupovinu kredita svih mobilnih operatera

Od lansiranja do danas, HuHu mobilna aplikacija postala je najpopularnije mjesto za online kupovinu dopune za prepaid korisnike svih mobilnih operatera u Bosni i Hercegovini
Gospodarstvo / Promo | 07. 06. 2019. u 09:07 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od travnja 2019. godine, na tržištu Bosne i Hercegovine dostupna je HuHu mobilna aplikacija. Ova jedinstvena mobilna platna platforma, pod pokroviteljstvom kompanije Mastercard, predstavlja novitet na domaćem tržištu jer po prvi put primjenjuje tehnološka rješenja koja omogućavaju sigurno i brzo plaćanje usluga. Zajednička vizija dvije kompanije o modernom platnom tržištu omogućila je da svakodnevne servise sada svi korisnici mogu plaćati sigurno, brzo i jednostavno.

Uz jednostavnu registraciju, svi korisnici HuHu aplikacije trenutno mogu izvršiti plaćanje:

- Javnog parkinga u Sarajevu - KJKP Rad,
- Dopune za prepaid korisnike svih mobilnih operatera u Bosni i Hercegovini (BH Telecom, HT Eronet, Mtel, Halo, Happy, Go Free),
- Nextbike vožnje,
- OLX kredita - najpopularnijeg kupoprodajnog oglašivača u regionu.

HuHu aplikacija osigurala je i niz pogodnosti krajnjim korisnicima, a poseban benefit je i dalje aktivan program nagrađivanja za korisnike Mastercard ili Maestro kartica koncipiran na temeljima povrata novca u vidu HuHu novčića koje korisnik može iskoristiti za plaćanja unutar aplikacije. Svaka transakcija realizovana u sklopu HuHu mobilne aplikacije korisnicima vraća 10% od ukupnog iznosa transakcije.

Od lansiranja do danas, HuHu mobilna aplikacija postala je najpopularnije mjesto za online kupovinu dopune za prepaid korisnike svih mobilnih operatera u Bosni i Hercegovini (BH Telecom, HT Eronet, Mtel, Halo, Happy, Go Free). Uz mogućnost kreiranja TopUp imenika i spašavanja kontakata, kupovina kredita u nekoliko koraka je jednostavna, dostupna 24h, brza i sigurna.

Sastavni dio HuHu politike je i ažuriranje aplikacije na dvosedmičnom nivou i poboljšanje postojećih i uvođenje novih funkcionalnosti.Svi korisnici HuHu aplikacije koji su u proteklom periodu prijavili aplikativne neispravnosti su sa zadovoljstvom i nagrađeni.

Pozivamo korisnike da i dalje aktivno učestvuju u traženju i prijavljivanju neispravnosti i kontaktiraju nas na [email protected] ili pozovu HuHu Centar za podršku +387 33 950 014.

HuHu poweredby Mastercard mobilnu aplikaciju možete preuzeti na sljedećem linku.

Kopirati
Drag cursor here to close