www.fiziomaximus.com

Najmoderniji Centar specijaliziran za fizioterapiju u Bosni i Hercegovini

U Centru za fizioterapiju Maximus koristimo vratnu ili lumbalnu dekompresijsku terapiju kralježnice kao jednu od efikasnih terapija koja će Vas osloboditi bola ili parastezija (trnci, mravinjanje) u ekstremitetima.
Gospodarstvo / Promo | 08. 06. 2018. u 08:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cervikalna (vratna) i lumbalna dekompresijska terapija kralježnice (DTK) na TRITON DTS sustavu, Tecar terapija, terapija udarnim valom, kao i mnogi drugi fizikalni agensi koje koristimo za uspješno tretiranje Vaših problema!

U Centru za fizioterapiju Maximus koristimo vratnu ili lumbalnu dekompresijsku terapiju kralježnice kao jednu od efikasnih terapija koja će Vas osloboditi bola ili parastezija (trnci, mravinjanje) u ekstremitetima.

U našem Centru koristimo predprocedure koje su dio rehabilitacijskog protokola, a iste se koriste u najpoznatijim svjetskim ustanovama. Pristup je Isključivo individualan jer terapije se propisuju ovisno o kliničkoj slici pacijenta, a pacijentima se pruža jedinstvena mogućnost izbjegavanja operacijskih zahvata.

Centar za fizioterapiju Maximus, svojim pacijentima omogućio je Tecar terapiju, zadnju inovaciju iz oblasti termo terapijje. Tretmani Tecar aparatom kod pacijenta umanjuju bolna stanja neusporedivo brže od uređaja koji su se do sada koristili i ubrzavaju prirodne biološke mehanizme zacjeljivanja ozljeda, značajno skraćujući period potrebne rehabilitacije.

Terapija Tecar aparatom vrši se tako što se ozlijeđena regija tretira biokompatibilnom radijalnom energijom koja ubrzava metaboličke procese na staničnoj razini i povećava prirodnu energiju tkiva koje se tretira, stimulišući na taj način prirodne procese samozaceljivanja, kao i anti-upalne procese. Izuzetno uspješno se tretiraju artroze koljena i kuka, a vrlo često se izbjegavaju operativni zahvati. Tecar je terapija izbora za patologije lumbalnog i vratnog dijela kralježnice, a također i za smrznuto rame. Sportske ozljede kao što su distorzije zglobova a naročito rupture (puknuća) mišića Tecarom se mogu tretirati i u akutnom stadiju, a navedene patologije koje su se zakomplicirale, ovom terapijom će se stanje izvesti na pravi put ka potpunom oporavku. 

Tretiranje udarnim valom u Centru za fizioterapiju Maximus daje rezultate već od prve terapije!  Ova tehnologija je brza te jednostavna za primjenu.

Glavne indikacije za primjenu terapije udarnim valovima su:

- petni trn
- bolno rame (kalcifikacije tetive m.supraspinatusa i m.infraspinatusa itd.)
- teniski lakat
- skakačko koljeno (sindrom vrha patele)
- upala hvatišta tetiva 
- upale Ahilove tetive
- tretiranje miogeloza

Za detaljnije informacije o našem načinu rada i ostalim rehabilitacijskim mogućnostima koja Vam pružamo posjetite našu web stranicu www.fiziomaximus.com

Kopirati
Drag cursor here to close