Raiffeisen banka nagrađuje klijente

Nagradne igre za nove i lojalne klijente Banke

Više informacija o ovim programima nagrađivanja dostupno je na www.raiffeisenbank.ba.
Gospodarstvo / Promo | 01. 10. 2018. u 13:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U tijeku je program nagrađivanja "Nije formalnost, Raiffeisen banka nagrađuje lojalnost!" namijenjen postojećim klijentima Raiffeisen banke.  

Do sada je nagrađeno više od 320 klijenata, a preostalo je još skoro 800 nagrada –putovanje po vlastitom izboru do 5.000 KM, mobitel, sat, laptop, tablet i druge.

Ova nagradna igra traje do 3.12.2018. godine, a da bi klijenti učestvovali potrebno je da već primaju svoju plaću ili mirovinu na tekući račun u Raiffeisen banci, te da tačno odgovore na pitanja u okviru Facebook nagradne pitalice Banke.

Također, Banka je pokrenula i nagradnu igru „Nove veze ostvarujemo i nove klijente darujemo!“ Nove veze ostvarujemo i nove klijente darujemoza sve nove klijente koji svoju plaću prenesu u Raiffeisen banku.

Jedini uvjet za sudjelovanje je da fizička osoba prenese mjesečna primanja te da ista budu uplaćena na tekući račun u Raiffeisen banci najkasnije do 31.10.2018. godine. Na ovaj način klijenti imaju priliku osvojiti putovanje po vlastitom izboru u vrijednosti do 5.000 KM, te brojne fantastične nagrade kao što su mobitel, tablet, smartwatch, Play Station, sportski ruksak i druge.

Prvo od ukupno tri izvlačenja u okviru ove nagradne igre je završeno i Banka je nagradila preko 100 klijenata. Preostala su još dva izvlačenja dobitnika te izvlačenje glavne nagrade. Dobitnik nagradnog putovanja može odabrati da na putovanje krene u razdoblju od 15. do 31.12.2018. godine, a u istom može uživati do polovine siječnja 2019. godine.

 Više informacija o ovim programima nagrađivanja dostupno je na www.raiffeisenbank.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close