Dan žena

Nagradna igra Piramida shopping centra: Naplati promašaj!

Dan žena zapravo predstavlja povijesnu borbu koju su žene morale voditi da bi uživale jednaka prava kao muškarci.
Gospodarstvo / Promo | 27. 02. 2019. u 14:51 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međunarodni dan žena tradicionalno se slavi 8. ožujka svake godine. Kupuju se cvijeće, čestitke i pokloni, a sve kako bi se žene osjećale posebno jedan dan u godini. Ljubav, poštovanje i priznanje su glavne riječi kojima se opisuje, postao je sastavni dio kulture mnogih zemalja. Dan žena zapravo predstavlja povijesnu borbu koju su žene morale voditi da bi uživale jednaka prava kao muškarci.

No, priča ima i drugu stranu medalje.

Dan žena je praznik koji, u ovo naše vrijeme i u društvu koje postaje svakim danom sve otpornije na neshvatljive grubosti, može biti i praznik za neke odluke, recimo one kojom odlučujete reći jedno veliko Ne! svemu onome što bi silom htjelo pogaziti i vašu ženstvenost i načine na koje jednostavno jeste – žene s velikim, velikim Ž.

Sve vi imate bivše dečke ili muževe o kojima nemate baš najbolje mišljenje bez obzira na to koliko je vremena prošlo od raskida. Onaj dečko koji ti je rekao da imaš ruke kao njegova mama i da bi mogla da smršaš, ili onaj isti koji te je prevario i ostavio preko poruke.

Naplatite promašaj!

Pošto psiholozi kažu da treba izbacivati negativnosti iz svog života, i doslovno i metaforički, mi ćemo Vam nastojati u tome pomoći. Povodom Dana žena, od 26.2. do 8.3. 2019. godine svakom potrošnjom iznad 10 KM možete sudjelovati u nagradnoj igri.

Na poleđini računa, izdanog u navedenom vremenskom periodu u bilo kojem poslovnom objektu unutar našeg centra, potrebno je da napišete ime vašeg najvećeg promašaja i vaš kontakt telefon. Račun možete ubaciti u vidljivo oslikanu kutiju u prizemlju centra.  

NAGRADA: Izaberi svoj poklon bon SET u ukupnoj vrijednosti do 1.500 KM!

Račune koje je želite zadržati zbog reklamacije ili garanacije, mogu se vratiti na zahtjev najdalje 10 dana poslije završetka nagradne igre.

Izvlačenje dobitnika nagradne igre održati će se na Dan žena, 8.3.2019.g., a sretne dobitnice biti će kontaktirane na upisani broj na pozadini izdanog računa. Sretno!

Sve što trebam!

Vaš Piramida shopping centar

Kopirati
Drag cursor here to close