Prilika za posao

Mostarska kompanija Evona Electronic nastavlja trend zapošljavanja

''Kada je u pitanju stručni kadar koji želimo, svakako je potrebno da kandidati imaju nekakvo iskustvo u razvoju softvera, ali tehnologije i alati su manje bitni...''
Gospodarstvo / Promo | 27. 10. 2017. u 10:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija Evona Electronic koja se bavi izradom softverskih rješenja već dugi niz godina radi na zapošljavanju talentiranih i motiviranih mladi ljudi. Ma koliki god to bio broj nezaposlenih ljudi u našoj regiji, Evona Electronic je zasigurno kompanija koja intenzivno doprinosi njegovu smanjenju i daje pozitivan efekt na razvoj društva i privrede grada Mostara, pa i cijele države.

Trenutno su na svojoj web i facebook stranici objavili natječaje za 10 novih zaposlenika i najavljuju kako s takvim trendom nastavljaju i u budućnosti. Trenutno su raspisani natječaji za 10 QA inženjera i developera, a detalje iz natječaja možete vidjeti na sljedećem linku.

''Naša potreba za novim zaposlenicima i dodatnom radnom snagom proizlazi iz stabilnog i konstantnog rasta kompanije. Svojim radom, te pogotovo uspjesima na tržištu, opravdavamo povjerenje klijenata i pokazujemo zaposlenicima da smo uistinu najbolje okruženje za osobni rast i razvoj. Nerijetko smo svjedoci da pojedinci u našoj firmi stasaju u prave profesionalce koji mogu služiti na ponos svojoj struci. Iz dana u dan ohrabrujemo naše zaposlenike da preuzmu rizik i naprave korak više, jer iskustvo i znanje koje neprestano crpe iz kolektiva je prava garancija da neuspjeh uopće nije opcija'', kažu nam iz Evone.

''Kada je u pitanju stručni kadar koji želimo, svakako je potrebno da kandidati imaju nekakvo iskustvo u razvoju softvera, ali tehnologije i alati su manje bitni. Nama su zanimljivi temelji, način razmišljanja, sposobnost istraživanja i usvajanja novih znanja - a nadasve karakter svakog pojedinca, želja za radom u ovoj struci i suočavanjem sa tehničkim izazovima kojih kod nas nikada ne nedostaje. Praksa nam kaže da klasifikacija na seniore, juniore i ostale kategorije ne znači puno. Pronalazimo osobno zadovoljstvo u tome da pružimo mladim ljudima šansu da iskažu svoj potencijal i to je ono po čemu se prepoznajemo'', dodali su.

Novosti iz Evone  i otvorena radna mjesta možete pratiti na njihovoj facebook i web stranici www.evona-dev.ba.

Pozivamo sve zainteresirane QA inženjere i developere da svoje prijave sa životopisom šaljete na mail adresu [email protected]

Evona Vas čeka, pridružite nam se!

Kopirati
Drag cursor here to close