Kvalitetno i brzo

MoFresh: Novootvorena samouslužna i uslužna pronica rublja u Mostaru

U svom radu koriste profesionalne strojeve renomiranog proizvođača LG, kao i profesionalne deterdžente i omekšivače.
Gospodarstvo / Promo | 24. 10. 2019. u 14:25 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

MoFresh je novootvorena samouslužna i uslužna pronica rublja koja Vam nudi kvalitetnu i brzu uslugu pranja, sušenja i peglanja rublja. Nalazi se na adresi Kralja Tomislava 18 A u Mostaru.

Razlozi zašto koristiti usluge MoFresa:

Rješenje smo za vašu žurbu, suho rublje u kišnim danima, kvar na perilici i sušilici rublja, zatim pranje vrlo velikih komada tekstila kao što su popluni, deke, jakne, skijaška odjela, pranje i peglanje košulja i još mnogo toga, a sve to po pristupačnim cijenama.

Foto: PR / MoFresh

U svom radu koristimo profesionalne strojeve renomiranog proizvođača LG, kao i profesionalne deterdžente i omekšivače.

U ''MoFresh'' praonici nalaze se perilice od 10 do 13 kg, od 15 do 18 kgi sušilice velikog bubnja od 20kg. Jedan ciklus pranja i sušenja do 10kg košta 12KM. Tu je i besplatna dostava za narudžbe preko 20 KM. Posebne pogodnosti nudimo za pranje, sušenje i peglanje posteljnog i stolnog rublja za sve tipove turističkih i ugostiteljskih objekata.

Svakom korisniku postupamo individualno (rublje se u pranju ne mješa sa rubljem drugih korisnika) te pratimo njihove želje i zahtjeve.

Radno vrijeme praonice rublja ''MoFresh'' je od ponedjeljka do petka od 9:00 do 19:00 sati, a subotom od 8:00 do 13:00 sati. Kontakt telefon: 063 242 070.

Vaš''MoFresh''.

''Radujemo se našem susretu''

Foto: PR / MoFresh
Kopirati
Drag cursor here to close