Mostar dobiva novi salon kamena, keramike i kamina

Modra Stijena preseljava u sami centar grada!

Od sada Modru Stijenu možete pronaći na novoj adresi – Centar 3, zgrada Narenta.
Gospodarstvo / Promo | 12. 12. 2018. u 15:33 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

23 godine rada i vašeg povjerenja dokazuju da Modra Stijena itekako ima što ponuditi. Očekuju vas posljednji trendovi iz svijeta kamena, keramike i kamina. Kada gradite kupaonicu, terasu ili stubište želite da to bude sigurno i dugotrajno rješenje. Zbog toga potražite suvremena rješenja polaganja kamena, keramike i kamina temeljena na dugogodišnjem iskustvu. U tome će vam pomoći najpoznatiji brendovi u svijetu završne građevine. Mapei, koji nudi provjerena vezivna sredstva garantirajući postojanost i sigurnost. I naravno u Modroj Stijeni možete pronaći najveći izbor mramora i granita u Hercegovini. Zanimljivom kombinacijom ovih različitih materijala uz dobra tehnička rješenja sagradite kvalitetan dom u kojem ćete dugoročno boraviti bez popravljanja ili obnavljanja.

 Povodom otvaranja od 12.12.2018. očekuju vas ugodni promotivni popusti kao i prigodan poklon svakom kupcu. Dobra kupaonica može biti mnogo više od mjesta u kojem se svako jutro spremate kako biste svježi i spremni krenuli na posao, u školu ili obavljali svakodnevne životne aktivnosti. Najdraže mjesto u kojem provodite većinu proljetnih i ljetnih dana, vašu terasu, uz kamen i keramiku uredite u mediteranskom štihu. I takav životni ambijent možete ostvariti na jednostavan i povoljan način.

 Ono što vam Modra Stijena obećava je životni stil koji prati najnovije trendove i mogućnost uklapanja u sve brži tempo života. Ako ste u potrazi za inspiracijom i najboljim rješenjem za vaš dom svakako vrijedi posjetiti Modru Stijenu.

Vaš dom vaša je priča, stoga svaki detalj pomno birajte, a istodobno uštedite na vremenu i novcu.

Više informacija potražite na Facebook stranici Modre Stijene.

Kopirati
Drag cursor here to close