Majčin dan

Modna revija mame i djece u Mepas Mallu

Povodom Majčinog dana, u četvrtak 17. svibnja 2018. od 19:00 sati na 3. katu centra očekuje vas najslađi modni događaj – modna revija majki i djece.
Gospodarstvo / Promo | 15. 05. 2018. u 12:37 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svi imamo barem jednu uspomenu koja nas vraća u prekrasno i bezbrižno djetinjstvo i koja je podsjetnik na dragocjeno vrijeme provedeno s našom mamom. Stvaranje najljepših uspomena počinje već od najmlađih dana, a Mepas Mall za sve mame i njihove mališane priprema još jedan nezaboravni događaj.

Povodom Majčinog dana, u četvrtak 17. svibnja 2018. od 19:00 sati na 3. katu centra očekuje vas najslađi modni događaj – modna revija majki i djece.

Majke i mališani će zablistati na modnoj pisti u slatkim modnim kolekcijama iz našeg centra i pokazati kako se snalaze na crvenom tepihu i kako zanosno izgledati u svakoj prilici!

Na modnoj reviji predstavit će se modni brandovi za mame i djecu koje možete pronaći u Mepas Mallu: s.Oliver, Lindex, Terranova, Bambi, Deichmann, PS Fashion, Bellissima, Gerry Weber, LC Waikiki, Tintilinić i Okaidi.

Za sjaj i glamur modne revije bit će zaduženi tim Artdeco vizažišta i frizerskog salona Red Carpet2. Dio veselog programa su mami najdraži Saponia proizvodi i slatki Kandit poklon paketi koji će oduševiti malene sudionike.

Posjetite naš centar i iskoristite ovu slatku priliku da proslavite majčinstvo i iskažete zahvalnost svim majkama za sve ono što nesebično čine svaki dan.

Znamo da su najveća inspiracija svim majkama upravo djeca, stoga povedite svoju dječicu i stvorite zabavne trenutke na crvenom tepihu kojih ćete se uvijek rado sjećati.

3. kat Mepas Malla još jednom će postati centar predivne energije, sreće i smijeha. Pridružite nam se u četvrtak i uživajte s nama!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close