S velikom ljubavlju

Mercator proizvodi su uvijek pravi izbor

Zato smo ponudili preko 800 Mercator proizvoda, rađenih s velikom ljubavlju, iskustvom i znanjem, te ojačali partnerske odnose s dobavljačima koji izrađuju vrhunske proizvode za vas.
Gospodarstvo / Promo | 17. 10. 2019. u 15:17 Sponzorirani članak
UVIJEK PRAVI IZBOR - Mercator proizvodi

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Želimo da svaki dan, pri svakoj kupovini, naši dragi kupci imaju velik izbor veoma kvalitetnih Mercator proizvoda po izuzetno povoljnim cijenama. Kontinuirano razvijamo i unapređujemo trgovačku marku Mercator, koju čine proizvodi renomiranih bosanskohercegovačkih ali i regionalnih proizvođača, sa strogo kontroliranim porijeklom robe. Zato smo ponudili preko 800 Mercator proizvoda, rađenih s velikom ljubavlju, iskustvom i znanjem, te ojačali partnerske odnose s dobavljačima koji izrađuju vrhunske proizvode za vas. Želimo zadovoljiti potrebe cijele obitelji i s velikom pažnjom smo se posvetili razvoju svake kategorije proizvoda.


"Svakodnevno radimo na razvijanju novih Mercator proizvoda, jer želimo našim kupcima ponuditi raznolikost ponude izuzetno kvalitetnih proizvoda, po izvanrednim cijenama. U ovoj godini proširili smo asortiman i ponudili preko 100 novih proizvoda, koji su u veoma kratkom periodu prepoznati od strane naših kupaca na što smo izuzetno ponosni.Kako bi na najljepši mogući način upoznali kupce s našim već poznatim brendovima, ali i novim, pripremili smo kampanju pod nazivom UVIJEK PRAVI IZBOR i priču o Mercator trgovačkoj marki zaokružili TV spotom, koji je najbolje prikazao tko su najlojalniji potrošači naših Mercator proizvoda", Izjavila je Martina Jakešević ispred sektora marketinga i PR-a.

Foto: PR / Mercator proizvodi su uvijek pravi izbor
Foto: PR / Mercator proizvodi su uvijek pravi izbor
Foto: PR / Mercator proizvodi su uvijek pravi izbor

 

Mercator ima više linija trgovačke marke, tako da ćete na policama naših marketa pronaći namirnice za svakodnevnu potrošnju pod brendom Mercator,ulje, rižu i tjesteninu, mlijeko proizvedeno kod domaćeg proizvođača MI99, veoma kvalitetnu liniju proizvoda brenda Lumpi koji obuhvata dječje pelene i vlažne maramice, tu je i program BIO proizvoda Bio zone i Free Zone, linija za njegu tijela Olea, linije za čišćenje doma Dax, Natur i Daisy, ukusne čokolade i keksi Finnese, kao i noviteti Mercator Garden Good suho voće i povrće sa zavidnom širinom asortimana, tekstil za dom, kućanski aparati Home s modernijom linijom i poboljšanom kvalitetom i dr. U ponudi imamo i veoma kvalitetnu hranu za pse Mercator brenda Buddy i hranu za mačke brenda Kitty.

Posjetite Mercator prodajna mjesta i sami se uvjerite u pravi izbor i vrhunsku kvalitetu, uz izuzetno povoljne cijene naših proizvoda.


Vaš Mercator

Kopirati
Drag cursor here to close