UZ PIKA BONUS PROIZVODE DO VRIJEDNE NAGRADE

Mercator ponovo nagrađuje svoje kupce

Gospodarstvo / Promo | 12. 08. 2021. u 14:59 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mercator je za sve svoje vjerne kupce pokrenuo drugi val nagradne igre pod nazivom „Uz Pika Bonus proizvode do vrijedne nagrade” koja će trajati od 12.08. do 08.09.2021. godine. Kupovinom u Mercatoru najmanje jednog proizvoda označenog na polici oznakom Pika Bonus, uz Pika karticu kupci ostvaruju direktno učešće u nagradnoj igri te postaju potencijalni dobitnik jedne od pet poklon kupovina u vrijednosti od 1.000,00 KM.

Kupovina uz Pika karticu kupcima Mercatora osigurava značajne popuste i uštede, a kroz ovu nagradnu igru najsretnije očekuju vrijedne nagrade. Proizvodi označeni oznakom Pika Bonus se mogu pronaći na policama Mercatora po nižim cijenama, a neki od njih su: Nivea, Haribo, Syoss, Pfanner, Pampers te mnogi drugi. Na ovaj način, Mercator u suradnji sa Pika karticom svoje kupce nagrađuje za vjernost i dodatno promovira posebno označene proizvode na svojim policama.

Mercator već godinama konstantno organizira nagradne igre, a ovaj program lojalnosti pod nazivom KO UZ PIKU PLAĆA, VIŠE MU SE VRAĆA omogućava svojim kupcima dodatne benefite i mogućnost povrata novca za svaki bonitetni period u vidu financijske vrijednosti koju je moguće iskoristiti za neku od narednih kupovina u Mercatoru. Svi oni koji još uvijek nemaju Pika karticu mogu popuniti pristupnicu u svim Mercator prodavnicama ili na stranici www.pikakartica.ba. Za ostvarivanje dodatnih benefita, kao i za učešće u ovoj nagradnoj igri je dovoljno da kupite jedan od proizvoda Pika Bonus i da na kasama, prilikom kupovine, provučete Pika karticu.

Sudjelujte i vi u ovoj nagradnoj igri jer možda budete jedan od pet sretnih dobitnika ove vrijedne poklon kupovine koja će doprinijeti značajnoj uštedi vašeg kućnog budžeta.

Vaš Mercator!

Kopirati
Drag cursor here to close