Utorak 22.12.2020.

Mepas Mall XMAS Shopping Day

Gospodarstvo / Promo | 21. 12. 2020. u 10:27 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Blagdani nam kucaju na vrata, pripreme su u punom jeku i svi s nestrpljenjem odbrojavamo dane do najljepših trenutaka u godini.

Vaš omiljeni shopping centar i dalje misli na vas, a čini se da blagdanskim iznenađenjima nema kraja. Za sve one koji su propustili dio blagdanske čarolije i popusta koji odavno vladaju u Mepas Mallu, imamo odličnu vijest! Stiže definitivno najbolji dan za kupovinu - XMAS Shopping Day!

Bilo da tražite odjevnu kombinaciju za nadolazeće blagdane u kojoj ćete zablistati, savršene dekore koji će krasiti vaš dom, najbolje uređaje ili kućanske aparate, prigodne darove kojima ćete razveseliti svoje najmilije ili jednostavno želite upotpuniti svoj ormar modernim zimskim komadima koji su vas već odavno očarali, pravo je vrijeme da to i učinite.

Posjetite Mepas Mall u utorak 22.12. i iskoristite posebne akcije i pogodnosti i obavite savršeni blagdanski shopping po super sniženim cijenama.

XMAS Shopping Day pogodnosti možete pogledati na LINKU

Nemojte zaboraviti na vrhunski Shopping Fest, što više shoppingirate, veće su i šanse da osvojite neku od fenomenalnih nagrada koje smo vam pripremili. Kupujte odgovorno u vašim omiljenim radnjama i osvojite Samsung Galaxy Note20 Ultra smartphone, Philips pročišćivač zraka 3000i, aranžman u Hotelu Termag i Pandora Charms narukvicu. Kako do nagrada provjerite klikom na LINK 

Uživajte u mjesecu čarolije u vašem omiljenom centru i provedite nadolazeće blagdane ispunjeni ljubavlju u društvu najbližih, uz mnoštvo čarobnih trenutaka za pamćenje!

Vidimo se!


Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close