27.06.2019.

Mepas Mall SladoLEDOmania

Posjetite plato centra u četvrtak od 19:00 sati i uživajte u zabavnim igrama i u najljepšim, raznolikim okusima Vašeg omiljenog ljetnog osvježenja.
Gospodarstvo / Promo | 25. 06. 2019. u 17:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Znate li gdje se kriju najljepši sladoledi na svijetu? Na platou Mepas Malla u četvrtak 27.06.2019. od 19:00 do 21:00 sat očekuje vas Sladoledomania, prepoznatljiv ljetni event Mepas Malla kojim želimo poželjeti dobrodošlicu ljetu i ljetnom vremenu.

Posjetite plato centra u četvrtak od 19:00 sati i uživajte u zabavnim igrama i u najljepšim, raznolikim okusima Vašeg omiljenog ljetnog osvježenja.

Iako je ljeto tek počelo, sigurni smo da nema boljeg početka od osvježavajućeg ledenog slavlja sa najvećim izborom sladolednih poslastica koje vam pripremamo u suradnji s Ledom, najpoznatijim proizvođačem sladoleda u regiji.

Zabavi će se pridružiti i veličanstveni Ledo Medo, koji je pripremio brojna iznenađenja i genijalne poklone za velike i male, te uživanje uz Ledo sladolede.

Uz omiljeni ledeni užitak možete osvojiti i automobil Mercedes Benz A klasa, sudjelujući u Ledo nagradnoj igri „King i Macho hit su ovog ljeta, bijeli Mercedes samo tebe čeka!“

Sve detalje o nagradnoj igri možete pogledati na LINKU.

Potvrđeno je da je sladoled omiljena slastica svih generacija, u bilo koje doba godine. Stoga, posjetite Sladoledomaniu u četvrtak od 19:00 sati i uživajte, slavite i veselite se!

Jer uz sladoled, svaki dan je razlog za veselje!
Što još čekaš, požuri po svoj sladoled!

Čekamo Vas!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close