20.11.-21.12.2017.

Mepas Mall Shopping Fest

U periodu od 20.11. do 21.12. sudjelujte u nagradnom natječaju Mepas Mall Shopping Fest.
Gospodarstvo / Promo | 21. 11. 2017. u 20:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mepas Mall je i ove godine odlučio svim svojim posjetiteljima uljepšati predblagdansko vrijeme, te je od 20.11. do 21.12. pripremio veliki Shopping Fest - mjesec mnoštva događanja i brojnih pogodnosti koje su izvrsna prilika za lijepo druženje, dobru zabavu, ali i osvajanje brojnih nagrada. Zanimljive aktivnosti i događaji će zasigurno zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse, te svakome ponuditi nešto.

Za sve ljubitelje mode slijedi prava poslastica – omiljeni VintageParty, ali i posebni popusti uz Black Friday i Late NightShopping, koji su odlična prilika za blagdansku kupovinu darova najdražima! Od mnogobrojnih sadržaja izdvajamo FamilyWeekend, božićni koncert Akademskog zbora Pro Musica i Blagdansku inspekciju koja će šetati centrom i dijeliti fenomenalne poklone!

Povodom Mowembera svi posjetitelji će moći uživati u tematskoj zabavi 'Čudna brada od Mostara grada'. Podignimo svijest o zdravlju muškaraca zajedno uz aplikaciju  gdje možete zaigrati memory preko svog računala i osvojiti vrijedne preglede u Poliklinici Vitalis!

Najmlađe očekuju razne dječje i lutkarske predstave, dječja modna revija, druženje sa svetim Nikolom i Djedom Božićnjakom koji će upotpuniti ove zimske trenutke i osigurati nezaboravne uspomene za mališane. 

Podržat ćemo i Međunarodni dan osoba s invaliditetom, a svoju humanost moći će pokazati i svi posjetitelji na dobrovoljnom darivanju krvi i humanitarnoj izložbi kreativaca.

U periodu od 20.11. do 21.12. sudjelujte u nagradnom natječaju Mepas Mall Shopping Fest. Svi posjetitelji koji ostvare kupovinu u iznosu od 20 KM u bilo kojoj radnji centra, imat će priliku osvojiti vrijedne nagrade – zakrivljeni LG OLED TV 55'' i soundbar, iPhone x smartphone, satensku posteljinu Gelin home i porculanski set Bone collectionod 85 komada kvalitetnog posuđa.

U Shopping Fest aplikaciju upišite osobne podatke i broj računa, te uz malo sreće osvojite vrhunske nagrade.

Nagradni natječaj podržali su Techno Shop, LG, HT Eronet, Schafer i Daphne.

Provedite blagdansko vrijeme u najboljem okruženju! Mjesto najbolje zabave sigurno je Mepas Mall. Čekamo vas!

 Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close