Zadovoljstvo u blagdanskoj kupovini

Mepas Mall Shopping Day

Vidimo se u četvrtak, 20.12. u Mepas Mallu uz produženo radno vrijeme do 22:00 sata!
Gospodarstvo / Promo | 19. 12. 2018. u 09:40 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Blagdani nam kucaju na vrata, pripreme su u punom jeku i svis nestrpljenjem odbrojavamo dane do najljepših trenutaka u godini.

Vaš omiljeni shopping centar i dalje misli na vas, a čini se da blagdanskim iznenađenjima zaista nema kraja. Za sve one koji su propustili dio blagdanske čarolije i popusta koji odavno vladaju u Mepas Mallu, imamo odličnu vijest! Stiže definitivno najbolji dan za kupovinu - Shopping Day!

Bilo da tražite odjevnu kombinaciju za nadolazeće blagdane u kojoj ćete zablistati, savršene dekore koji će krasiti vaš dom, najbolje uređaje ili kućanske aparate, prigodne darove kojima ćete razveseliti svoje najmilije ili jednostavno želite upotpuniti svoj ormar modernim zimskim komadima koji su vas već odavno očarali, pravo je vrijeme da to i učinite. Veliki Shopping Day popusti čekaju samo na vas, a provjeriti ih možete klikom na LINK.

Mepas Mall itekako zna oduševiti sve svoje posjetitelje, pa je tako i ovog puta, jer će za ShoppingDayu četvrtak 20.12. popusti trajati cijeli dan i idealna je prilika da obavite svoj savršeni blagdanski shoppingpo super sniženim cijenama! Vremena neće nedostajati, jer za Shopping Day bit će produženo radno vrijeme radnji do 22:00 sata!

Ne zaboravite da vassvi vaši računi ostvareni do 23.12. vode do fantastičnih nagrada, a kako sudjelovati u Shopping Fest nagradnom natječaju saznajte klikom na LINK.

Iskoristite Shopping Day i priuštite sebi zadovoljstvo u blagdanskoj kupovini uz fenomenalna sniženja koja vas očekuju u vašim omiljenim radnjama.

Vidimo se u četvrtak, 20.12. u Mepas Mallu uz produženo radno vrijeme do 22:00 sata! 

Radujemo se vašem dolasku!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close