Krenite u lov za fenomenalnim nagradama

Mepas Mall Movembar

Uključite se u Movember jer je samo jedan mjesec potreban da pustite brkove i pretvorite ih u simbol borbe za muško zdravlje.
Gospodarstvo / Promo | 14. 11. 2017. u 08:46 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako ste ponosni vlasnik najljepših brkova i brade u društvu onda je Movember vaš mjesec. Već tradicionalno povodom mjeseca studenog Mepas Mall priprema vrhunsku zabavu s ciljem podizanja svijesti o zdravlju muškaraca.

 Kako bi zajedničkim snagama podigli svijest o zdravlju muškaraca i pridružili se svjetski poznatom pokretu Movember, pozivamo vas da sudjelujete u  nagradnom natječaju u suradnji s Poliklinikom Vitalis. Ne zaboravite na važnost brige za zdravlje i redovite preglede i pokažite da se iza najljepših brkova krije i odgovoran muškarac.

 Za vas smo pripremili Memory igru u trajanju od 10. do 25.11. gdje ćete se super zabaviti uz spajanje parova bradonja, a mi ćemo vas nagraditi s30 pregleda u Poliklinici Vitalis koja najuspješnijim natjecateljima poklanja ultrazvuk testisa, ultrazvuk prostate i abdomena i ultrazvuk PSA. Sudjelujte u natječaju preko svog računala klikom na link.

 Iznimna nam je čast ugostiti u naš centar i prvi festival brade u regiji „Čudna brada od Mostara grada“. Uključite se u Movember jer je samo jedan mjesec potreban da pustite brkove i pretvorite ih u simbol borbe za muško zdravlje.

 U nedjelju 26.11. s početkom u 18:00 sati na 4. katu u sklopu eventa „Čudna brada od Mostara grada“ imat ćete priliku nazočiti izboru bradonja u više kategorija gdje će kroz zabavni program, edukacije i razne promocije, regionalni super zabavni žiri proglasiti najbolju bradu u gradu. Za svjetske hitove i potpunu atmosferu pobrinut će se DJ, a vaša brada će imati priliku doći u ruke majstora koji će se pobrinuti za njen odličan izgled. Što bi bio party bez aftera, zato se druženje nastavlja u Maraschino baru.

 Prihvatite izazov, pustite bradu i krenite u lov za fenomenalnim nagradama!

 Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close