Opustite se!

Mepas Mall Ljetna zabava

Četvrtak 25. srpnja od 19 do 21 sata na platou
Gospodarstvo / Promo | 23. 07. 2019. u 15:12 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vrijeme je ljetnih praznika, ukoliko ne znate kako provesti vruće ljetne dane, posjetite Mepas Mall gdje se uvijek možete lijepo opustiti i gdje vas očekuju vesela druženja i zabave za sve generacije.

Čar ljetnih večeri mami na razna događanja, a druženje i ljetne igre pod otvorenim nebom čine poseban užitak. Ukoliko niste napustili vreli mostarski asfalt, u četvrtak, 25.07.od 19:00 sati na platou Mepas Mallamožete uživati u velikoj ljetnoj zabavi i druženju uz omiljenog Spužva Boba i razne zabavne igre. Očekuje vas razigrana dječja zabava, puna adrenalina i veselog raspoloženja!

Obradujte svoje mališane i povedite ih u centar dobre zabave,  na plato Mepas Mallagdje smo pripremili čitav niz zanimljivih igara poput ljetnog poligona sa raznim izazovima i zamkama, gigantski čovječene ljuti se, obaranje čunjeva vodenim topom, potraga za skrivenim gusarskim blagom i  razne druge igre i iznenađenja. Moći ćete zabilježiti i posebne trenutke u foto kutku pod nazivom u raljama morskog psa.

Uz veseli ljetni program, mnoštvo igara i raznih iznenađenja,  mališani će se moći osvježiti uz Maraska sokove i neizostavne Kandit slatkiše.

Vreli ljetni dani idealna su prilika za shopping. U Mepas Mallutraju velika ljetna sniženja, stoga ne propustite priliku da si priuštite omiljene komade odjeće i modne dodatke po odličnim cijenama.

Super kupovina može Vas odvesti i do super nagrada. Ukoliko do 31.07.2019. ostvarite kupovinu od minimalno 20 KM u našem centru, možete sudjelovati u nagradnoj igri ''Uz Mepas Mall Fićo je tvoj'' i osvojiti mnoge vrijedne nagrade.

Bezbroj je mogućnosti i načina kako provesti ljeto, a da nije jednolično i dosadno. Stoga,posjetite plato Mepas Mallaovaj četvrtak, 25.07. od 19:00 sati i odlično se zabavite.

Neka ljetna zabava počne!

Čekamo vas! 

Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close