Petak 20.12.2019. od 19 do 23 sata

Mepas Mall Late Night Shopping

Uživajte u mjesecu čarolije u vašem omiljenom centru i provedite nadolazeće blagdane ispunjeni ljubavlju u društvu najbližih, uz mnoštvo čarobnih trenutaka za pamćenje!
Gospodarstvo / Promo | 19. 12. 2019. u 11:28 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U potrazi ste za idealnim poklonom za svoje najmilije, toplim odjevnim komadima ili savršenom kombinacijom za novogodišnju noć? Ako je odgovor da, u petak 20.12. od 19:00 do 23:00 sata posjetite Mepas Mall i uživajte u noćnom shoppingu.

Late Night Shopping prava je poslastica za upotpunjavanje blagdanske čarolije. Uz popuste koje smo vam pripremili nema mjesta za brigu, jer će svi pokloni na vrijeme biti u rukama vaših najdražih.

Uspješan shopping je zagarantiran uz velike popuste, savršen blagdanski ugođaj i najbolje
kolekcije u našem centru.

Late Night Shopping pogodnosti pogledajte na LINKU.

Pametan shopping može vas odvesti do super nagrada. Sudjelujte u Shopping Fest nagradnom natječaju i osvojite fenomenalne nagrade poput zimskog aranžmana u hotelu Termag na Jahorini, Samsung Galaxy Note 10 smartphone i Philips PowerPro Aqua 3u1 usisavač.

Sve što trebate napraviti je obaviti kupovinu u omiljenom centru i u Shopping Fest aplikaciju i upisati osobne podatke i broj računa i uz malo sreće neka od ovih odličnih nagrada može biti vaša.

Prije najboljeg noćnog shoppinga u omiljenom centru uživajte u pravoj božićnoj čaroliji. Od 18:00 sati na 1.katu centra za najmlađe smo pripremili lutkarsku predstavu „Novogodišnji poštar“ u izvedbi lutkarskih umjetnika iz studija Suncokret iz Splita i djeci omiljenog Mucala. Nakon predstave uslijed će druženje sa Djedom Božićnjakom koji je spreman saslušati sve
božićne želje mališana i svakog od njih darovati najdražim Kandit čokoladama.

Uživajte u mjesecu čarolije u vašem omiljenom centru i provedite nadolazeće blagdane ispunjeni ljubavlju u društvu najbližih, uz mnoštvo čarobnih trenutaka za pamćenje!

Vidimo se!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close