Nogometna euforija

SP stiže u Mostar: Nogomania u Mepas Mallu

U ponedjeljak 11. lipnja očekuje vas Mepas Mall& HT Eronet NOGOMANIA, a Svjetsko nogometno prvenstvo stiže na plato Mepas Malla!
Gospodarstvo / Promo | 07. 06. 2018. u 11:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripremili ste navijačke dresove i rezervirali ekipu za utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva? Već vas lagano hvata nogometna euforija i jedva čekate da sudac zasvira početak utakmice? Imamo odlične vijesti za vas!

Za sve zaljubljenike u najvažniju sporednu stvar na svijetu pripremili smo savršenu uvertiru za uzbudljive utakmice u Rusiji! U ponedjeljak 11. lipnja očekuje vas Mepas Mall& HT Eronet NOGOMANIA, a Svjetsko nogometno prvenstvo stiže na plato Mepas Malla! Posjetite omiljeni centar u ponedjeljak u 18:30 sati,pokažite svoje nogometne vještinei uživajte u fenomenalnim iznenađenjima!

Kako bi vam ovo Svjetsko prvenstvo posebno ostalo u sjećanju Mepas Malli HT Eronet spremili su odličan natjecateljski program i još bolje nagrade! Neke od vrijednih nagrada koje vas čekaju ovogaponedjeljka na platou Mepas Malla su40'' Samsung smartTV s kojim ćete posebno uživati u gledanju Svjetskog prvenstva s najboljim pogledom na teren iSony PlayStation Slim 500GB konzola+Fifa18za nevjerojatno gaming iskustvo i sate zabave. Zabilježite najveće događaje ovog prvenstva uz odlični Huawei P20 Lite smartphone, koji imate priliku osvojiti na platou centra. Uz ove vrijedne nagrade, očekuju vas razni poklon paketi i nagrade koje su za posjetitelje osigurali partneri Nogomanie: Juventa Sport, Konzum, Sarajevski Kiseljak, Ledo, Maraska i Kandit.

Uz brojna događanja i vrijedne nagrade imate priliku uživati i u predstavljanju 4XL paketa i njegovih pogodnosti koje će s ponosom predstaviti HT Eronet! Zato ne propustite idealnu priliku da uživate u mogućnostima ovog paketa koji nudi opciju spajanja mobilne i fiksne mreže uz uređaje iz ponude po simboličnim cijenama!

Uz odlično nogometno natjecanje, uživajte i u druženju snajdražim igračima Zrinjskog i Širokog Brijega. Zaigrajte s Telstar18, službenom adidasloptom Svjetskog nogometnog prvenstva i iskoristite priliku da saznate par nogometnih trikova ili pokažete vlastito nogometno umijeće.Osjećajte se kao da ste na stadionu u Rusiji i u napetoj atmosferi dočekajte Svjetsko prvenstvo! Možda baš kao i na stadionu jedna od nagradnih lopti koje smo osigurali za posjetiteljepronađe put do vas!

Rezervirajte ponedjeljak, 11. lipnja u svom kalendaru, pridružite nam se ispred Mepas Mall u 18:30 sati i budite dio najveće nogometne manije!

Uz Mepas Malli HT Eronetdoživite duh nogometne Rusije u Mostaru ine propustite najveća nogometnauzbuđenjakoja vas čekaju! Čekamo vas!

Kopirati
Drag cursor here to close