Dio nove galaksije

Mepas Mall & HT ERONET predstavljaju SAMSUNG GALAXY S9 QUIZ

Najnoviji Samsung Galaxy S9 oduševit će vas elegantnim izgledom, uz novi pomjereni senzor za otisak prsta ispod leće kamere, što ga čini još praktičnijim i pristupačnijim za korištenje.
Gospodarstvo / Promo | 17. 04. 2018. u 09:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mepas Mall i HT Eronet predstavljaju dugo očekivani Samsung Galaxy S9 pametni telefon i pružaju vam mogućnost da upravo vi postanete dio nove galaksije mobilnih telefona!

Najnoviji Samsung Galaxy S9 oduševit će vas elegantnim izgledom, uz novi pomjereni senzor za otisak prsta ispod leće kamere, što ga čini još praktičnijim i pristupačnijim za korištenje.

Savršen dizajn ekrana garantira vam bezbrojne mogućnosti i pruža nevjerojatno iskustvo u igrama, aplikacijama i multimediji zbog kojih ćete se zaljubiti u ovo Samsungovo remek-djelo! Jedna od najprimamljivijih komponenti je zasigurno i njegova kamera koja pruža besprijekorno čiste slike kao i video klipove, uz dodatak „My Emoji“ gdje vaše selfije možete transformirati u emojie.

Ovo su samo neke od karakteristika ovog fenomenalnog mobitela, koji uz samo malo truda može biti baš vaš! Svi zaljubljenici u tehnologiju i najnovije trendove imaju priliku odgovarati na pitanja iz Samsung Galaxy S9 Quiza i osvojiti ovaj senzacionalni pametni telefon.

Sve što je potrebno učiniti je u periodu od 10.04. do 05.05. ostvariti kupovinu od 20 KM u bilo kojoj radnji u Mepas Mallu i zaigrati kviz ovdje!

Zaigrajte s nama već danas i krenite s najbržim i točnim odgovorima u prvi krug koji vas vodi korak bliže ovoj super vrijednoj nagradi. 10 najboljih u prvom krugu očekuje napeta borba u 2. krugu koji će odlučiti pobjednika – a možda to budete upravo vi! Krenite u lov po novi Samsung Galaxy S9! Čekamo vas!

Sretno!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close