Srijeda, 10.11.2021.

Mepas Mall Drama Dan

Srijedu rezervirajte za Drama Dan i posjetu omiljenom centru gdje ćete pronaći sve što vam je potrebno na jednom mjestu.
Gospodarstvo / Promo | 09. 11. 2021. u 11:10 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jesen u nama budi želju za promjenom. Novi odjevni komadi, nova beauty rutina, kreiranje cosy ugođaja u domu dekorativnim detaljima i novim kućanskim uređajima - sve su to male promjene kojima se rado prepuštamo. Zato srijedu rezervirajte za Drama Dan i posjetu omiljenom centru gdje ćete pronaći sve što vam je potrebno na jednom mjestu.

Zagrijte se u hladnijim danima toplom odjećom i obućom, potražite trendi komade iz novih kolekcija koji će biti odličan saveznik u kišnim danima. Ova modna sezona puna je svježih ideja, modela i printeva koje bismo željeli prisvojiti svome stilu. Uz bogatu listu popusta svoje najmilije pripremite za niže tempreature. I neka vas raskošna modna jesen sasvim obuzme!

Sve pogodnosti Drama Dana možete pogledati na LINKU

Uz pametni shopping još stignete sudjelovati u nagradnom natječaju „Savršeno jednostavno peglanje uz Mepas Mall i Philips“ i možda baš vi osvojite vrhunske Philips PerfectCare parne postaje uz koje će peglanje postati vaša omiljena aktivnost.

Razlog više da uživate u shoppingu je prilika za predah i druženje u nekom od Mepas Mall kafića, a za najzahtjevnija nepca otkrijte bogatu gastro ponudu Restorana Prestige.

Ovu srijedu uživajte u izvrsnim shopping pogodnostima i vašem omiljenom mjestu susreta.

Čekamo vas!


Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close