Ljeto stiže!

Mepas Mall Drama Dan

Ponedjeljak, 10. lipnja 2019.
Lifestyle / Flash | 09. 06. 2019. u 09:00 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obožavate dobar shopping i povoljne cijene? Onda je ovaj ponedjeljak, 10. lipnja 2019. za Vas prava senzacija. U Mepas Mall stiže još jedan Drama Dan.

Novi Drama Dan je izvrsna prilika da popravite raspoloženje ponedjeljkom i osigurate sebi omiljene odjevne kombinacije, modne dodatke, kozmetičke proizvode, kućanske aparate i sve ono što vam je potrebno po super cijenama.

Drama Dan u kombinaciji sa dolazećim ljetom i Novim kolekcijama će zasigurno oduševiti sve posjetitelje i pružiti mogućnost opremiti se modernim i trendy komadima odjeće neophodnima za ljeto.Spremite se za lude ljetne dane uz najbolje kombinacije koje čekaju na vas!

Nakon odličnog shoppinga svakako se možete odmoriti i uživati u nekim od naših kafića ili restoranu.

Sve pogodnosti Drama Dana pogledajte na poveznici.

Pametan shopping uz Drama Dan može vas odvesti do vrhunskih nagrada. Sudjelujte u velikoj nagradnoj igri ''Uz Mepas Mall Fićo je tvoj!'' i osvojite atraktivni Fiat 500L 1.4 Urban, ljetni aranžman u Solaris Beach Resortu u Šibeniku i Samsung Galaxy S10 smartphone. Kupone za nagradnu igru možete preuzeti u radnjama centra i na info pultu.

Savršeni izlozi prepuni ljetnih kolekcija, a sve po povoljnim cijenama i za svačiji ukus čekaju na vas u Mepas Mallu. Vidimo se!

Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close