Sniženja!

Mepas Mall Drama Dan

Petak, 10. svibnja 2019. godine
Gospodarstvo / Promo | 09. 05. 2019. u 11:08 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još jedan Drama Dan stiže u Mepas Mall! Pomisao na to što izabrati iz mora raznovrsnih i atraktivnih Novih kolekcija može vas lako obeshrabriti, ali zato je Mepas Mall za vas pripremio novi svima omiljeni Drama Dan!

Pronađite omiljene odjevne kombinacije, modne dodatke, kozmetičke proizvode, kućanske aparate i sve ono što vam je potrebno, na jednom mjestu, u Mepas Mallu, u petak 10.05. i uživajte u beskrajno zabavnom shoppingu po najboljim cijenama!

Novi Drama Dan je izvrsna prilika da osvježite vaše ormare. Drama Dan u kombinaciji sa proljećem i Novim kolekcijama će zasigurno oduševiti sve posjetitelje i pružiti mogućnost pronaći savršene komade kojima ćete izraziti svoj stil i unijeti dašak proljeća u vaše ormare.

Potražite udobne i atraktivne odjevne kombinacije za sve prigode, Drama Dan donosi velike pogodnosti i priliku za obaviti pametan shopping uz najniže cijene.

Potražite savršen poklon u radnjama centra za sve prigode i obradujte dragu osobu. Ukoliko ste pažljivo osluškivali želje vaših najmilijih, pravo je vrijeme da ih obradujete željenim artiklima uz odlične popuste koje donosi Drama Dan.

Sve pogodnosti Drama Dana pogledajte na poveznici. 

Pametan shopping uz Drama Dan može vas odvesti do vrhunskih nagrada. Sudjelujte u velikoj nagradnoj igri „Uz Mepas Mall Fićo je tvoj!“ i osvojite atraktivni Fiat 500L 1.4 Urban, ljetni aranžman u Solaris Beach Resortu u Šibeniku i Samsung Galaxy S10 smartphone. Kupone za nagradnu igru možete preuzeti u radnjama centra i na info pultu.

Savršeni izlozi prepuni novih kolekcija, odjevnih kombinacija i poklona za svačiji ukus čekaju na vas u Mepas Mallu. Vidimo se!

 

Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close