Blagdani za pamćenje

Mepas Mall Božićna čarolija

Od ponedjeljka do subote Mepas Mall za vas je pripremio vikend za pamćenje uz bogat zabavni program kako bi zajedno uživali u praznicima!
Gospodarstvo / Promo | 19. 12. 2017. u 13:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prosinac sa sobom u naš centar donosi blagdanski duh, pozitivnu energiju i sreću koju jedva čekamo podijeliti s vama. Zato smo od ponedjeljka do subote za vas pripremili vikend za pamćenje uz bogat zabavni program kako bi zajedno uživali u praznicima!

U naš centar sa Sjevernog pola dolazi Djed Božićnjak! S nama će se družiti šest dana i učiniti cijelu božićnu atmosferu nezaboravnom, a pripremio je pune vreće slatkih Kandit iznenađenja i jedva čeka da vas obraduje. Napišite mu slatku poruku i osvojite neodoljive poklone klikom na link.

Od ponedjeljka do srijede sa omiljenim djedicom se možete družiti od 18:00 do 20:00 sati, a od četvrtka do subote od 19:00 do 21:00 sat. Uz Djeda Božićnjaka mališane očekuje još mnoštvo zabavnih događanja.

U četvrtak od 19:00 sati svi posjetitelji mogu uživati u Late Night Shoppingu i kupovini darova za najdraže. Iskoristite savršenu priliku za odabir najboljih blagdanskih poklona. Svaki vaš korak pratiti će čarobna glazba uz božićni koncert akademskog zbora Pro musica.

U petak od 18:00 sati na 3.katu centra, sva djeca će imati priliku uživati u nezaboravnoj dječjoj predstavi "Superjunaci u tvornici igračaka". To nije sve, u subotu od 18:00 sati na 3.katu vas čeka posebna lutkarska priča "Božićna priča" koja će svima izmamiti široki osmijeh na lice. Iza obiju predstava mališani će imati priliku družiti se i fotografirati s Djed Božićnjak i tako zabilježiti ove jedinstvene blagdanske trenutke.

Sigurni smo da se nećete biti u dvojbi gdje provesti slatko iščekivanje Božića jer naš centar je za svakoga pripremio po nešto.

Ne zaboravite da vas Mepas Mall u ovom periodu daruje i posebno vrijednim nagradama. Još ovaj tjedan imate priliku sudjelovati u nagradnom natječaju Mepas Mall Shopping Fest i osvojiti vrijedne nagrade – zakrivljeni LG OLED TV 55'' i soundbar, iPhone x smartphone, satensku posteljinu Gelin home i porculanski set Bone collection od 85 komada kvalitetnog posuđa. Od vrijednih nagrada dijeli vas samo odličan shopping i jedan klik.

Posjetite nas i uživajte s nama u Božićnoj čaroliji i najboljem shoppingu u gradu! Čekamo vas!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close