Lifestyle u trendu

Mepas Mall Back to School

Neka maštovita igra kupovine idealnih kombinacija započne!
Gospodarstvo / Promo | 23. 08. 2021. u 10:15 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljetnim uživanjima skoro je kraj i nova školska godina kuca na vrata. Sigurno s nestrpljenjem iščekujete vidjeti sve svoje prijatelje, ali povratak u školu zna biti i stresan. Mepas Mall se pobrinuo da vam to olakša, pa trgovine centra već kriju posebne ponude i vrhunske cijene kako bi se bezbrižno i u potpunosti opremili za sve školske avanture.

Posebno zadovoljstvo je kupovina udobne odjeće i obuće u kojima ćete samopouzdano koračati školskim hodnicima, a sjajne ponude i vrhunske cijene potražite u brojnim trgovinama u centru.

Mnogi su nam šapnuli kako nestrpljivo čekaju kupovati novi školski pribor, miris novih knjiga, biranje pernica i ruksaka koji savršeno opisuju osobnost vašeg djeteta. Zato Naklada Alfa ima rješenje za sve slatke brige i na svojim policama donosi sve potrebno s back to school popisa, kako bi s veseljem započeli novu školsku godinu.

Za hladnije dane očekuju vas nove kolekcije ispunjene trendi udobnim čizmicama i tople jakne koje oduševljavaju na prvi pogled. Neka maštovita igra kupovine idealnih kombinacija započne!

Ovisno o tome koje dobi je vaše dijete te u koji razred će krenuti, dobro je da uz sebe ima mobilni uređaj kako bi vam se u svakom trenutku mogao javiti ili laptop s kojim će učenje biti olakšano. Posjetite Techno Shop i iz bogate ponude odaberite idealne uređaje čije funkcije i mogućnosti vam najbolje odgovaraju.

Želimo da vam prvi dani u školskim klupama prođu veselo, bezbrižno, puno dobrih ocjena i još boljih prijatelja!

Vidimo se!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close