Marcaffe i Zdravko Čolić: Uvijek na putu kvalitete

Gospodarstvo / Promo | 02. 12. 2020. u 07:05 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posljednje vrijeme posebnu pažnju privlači zanimljiv spoj kojeg imamo priliku vidjeti širom BH gradova, kao i putem malih ekrana.

Radi se o jednoj od najvećih regionalnih zvijezda, Zdravku Čoliću i domaćem brandu Marcaffe.

Kako navode, do ove suradnje došlo je tako što su Zdravko Čolić i Marcaffe vođeni istom vodiljom i kroz dugogodišnje stvaranje, uvijek su na istom putu, putu kvalitete.
Zdravka Čolića imamo priliku gledati u spotu “Marcaffe-a” u ulozi kapetana koji istražuje daleka, šarmantna, tropska područja u potrazi za najboljim zrnima kave.

„ U vlasnicima Marcaffe-a sam prepoznao strast i ljubav prema poslu, kao i vjernost prema svojim potrošačima. Tako se i ja kroz svoju karijeru trudim da ne iznevjerim svoju publiku i da uvijek budem bolji nego što sam bio.“, navodi Zdravko Čolić.
Kroz više od 30 godina postojanja brand Marcaffe pomno osluškuje potrebe i želje svojih kupaca, a sve u cilju zadovoljenja ukusa i najvećih ljubitelja kave. Takođe, Marcaffe zadovoljava visoke kriterije kada je u pitanju način proizvodnje.
Iz svog bogatog asortimana Marcaffe ponosno izdvaja: Marcaffe Espresso, Marcaffe mljevena kava, Moja ti... (prava turska kava spremna za minut), Marcaffe Cappuccino i neodoljivu toplu čokoladu.

PR  / Marcaffe i Zdravko Čolić, uvijek na putu kvalitete

„Izuzetno smo ponosni i sretni zbog suradnje sa Zdravkom Čolićem. Velika je čast biti prepoznat od strane velikog umjetnika koji je svoju karijeru gradio isključivo kvalitetom i marljivim radom. Godinama težimo istim načelima i dijelimo isti put. Važno nam je ostati na istom putu, putu kvalitete, to je poruka koju želimo prenijeti svojim postojećim i budućim kupcima.“ – navodi Direktor marketinga Marcaffe-a gospodin Josip Baban.
Želja i težnja je da ispijanje Marcaffe-a bude poseban doživljaj i da predstavlja jedinstveno, značajno vrijeme u kojem pronalazimo mir, odmor i predah od napornog dana.
Mnogi će reći da su najznačajnije trenutke, najljepše razgovore doživjeli upravo uz Marcaffe. Romantični trenuci u društvu drage osobe, iskrene ljubavi započinju često uz ovaj omiljeni napitak. Marcaffe je prijatelj svake mame nakon nakon neprospavane noći, studenta koji sprema ispit, zaposlenih i zauzeti, kao i onih koji samo žele svoj kvalitetan trenutak.
Zato zvijezda vodilja Marcaffe-a jeste u stvaranju zajedničkog puta kvalitete na kojem će potrošači osjetiti da je ispijanje kave više od običaja i potrebe, to je veza prepuna povjerenja i težnje ka kvalitetnijem, boljem i uspješnijem putu u životu. U toj vezi Marcaffe sa svojim kupcima korača putem u kojem uzajamno poštovanje i najljepši trenuci motiviraju na stvaranje bolje i ljepše budućnosti.


Iz Marcaffe-a ističu za kraj: „Želimo da Marcaffe bude saputnik u svim izazovima koje nosi svakodnevnica, te podrška i vodilja na pravom putu, putu kvalitete.“
Saznajte i vi zašto je Marcaffe Čolin izbor i zaplovite u avanturu „Uvijek na putu kvalitete“!

Kopirati
Drag cursor here to close