Francusko, a naše

Macaron kolači iz Mrvice u Free Shopu na Aerodromu Sarajevo

Gospodarstvo / Promo | 24. 06. 2016. u 06:01 P.R.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od ovog tjedna se u Free Shopu Međunarodnog aerodroma Sarajevo u specijalno dizajniranim i brandiranim kutijama može kupiti i čuveni macaron – najpoznatiji francuski slatkiš po originalnoj recepturi, uz asistiranje najčuvenijih francuskih slastičara, pravljen u Mrvici – najposjećenijoj sarajevskoj caffe pekari.

U pakiranjima od šest, odnosno 12 komada, šareni hrskavi macaroni, različitih boja i okusa, u čudesnoj kombinaciji bademovog brašna, bjelanca, cimeta, bijele čokolade, slatkoga vrhnja, đumbira ili mente idealan su poklon – bilo da idete na službeni put, pa da počastite poslovne partnere ili u posjetu obitelji – da im ponesete dah domovine u omotaču Francuske.
Caffe pekara Mrvica otvorena je prije nešto više od godinu dana. Ponudila je stanovnicima glavnoga grada nešto drugačije, vrlo posebno i za kratko vrijeme postala omiljeno okupljalište, kako Sarajlija, tako i turista i stranaca u našoj zemlji.

Francuski kolači pripremani po originalnoj recepturi, kolači za dijabetičare, peciva bez aditiva, kruh od pur pur pšenice sa mrkvom, domaći sladoled, američke pite – čokoladne i voćne, uz domaće sutlije i mrvicu tatli – sjajnu kombinaciju tradicionalnih bosanskih kolača – tufahije, hurmašice i baklave – razlog su zašto je Mrvica postala mjesto u kojem se traži „stolica više“. I nije važno da li ispijate dokonu poslijepodnevnu kavu sa prijateljima (preporučujemo gurmansku kavu – kava sa pet različitih mini kolača) ili sa suradnicima organizirate poslovni doručak (ručkovi su precijenjeni).

Kopirati
Drag cursor here to close