Valentinovo

Love in Mepas Mall

Mnogi bi se složili da je veljača kako najkraći tako i najslađi mjesec
Gospodarstvo / Promo | 04. 02. 2019. u 11:37 Sponzorirani članak
Kopirati

Ljubav je pokucala i lagano zakoračila na vrata vašeg omiljenog shopping centra - Mepas Malla!

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mnogi bi se složili da je veljača kako najkraći tako i najslađi mjesec. Tu je jedan, srcu drag dan koji veljaču čini tako posebnom - Dan zaljubljenih. Na taj dan osmijeh nam je veći, srce zaigranije i duša toplija!

U centru ćete primjetiti ozračje pozitive, simbole ljubavi, te mnogobrojne zanimljivosti koje su potrebne za stvaranje najljepših uspomena. Prođite kroz vrata ljubavi i osjetite čaroliju koja je zavladala centrom Ljubilica, romantični baloni i ljubav će vas pratiti na svakom koraku kroz romantičnu veljaču.

Fotkajte se u ljubavnom kutku i sačuvajte uspomene na ovaj Dan zaljubljenih. Širite duh ljubavi i podijelite svoje fotografije na društvenim mrežama uz hashtag #loveinmepasmall, a vlasnike najkreativnijih fotki očekuju i simpatične nagrade!

Uz posebno dekorirani ljubavni kutak u Mepas Mallu vas očekuje i odlična ponuda darova kojima ćete zasigurno obradovati vama dragu osobu. Pronađite mali znak pažnje za najdraže, i ne zaboravite da poklonu posebnu čar daje ljubav s kojom ga tražite i darujete.

Ako ste u potrazi za savršenim mjestom gdje ćete proslaviti Dan zaljubljenih, pogledajte posebne ponude Hotela Mepas te uživajte uz najbolju uslugu i savršen ambijent.

Svima nam je poznata rečenica: ''Ljubav ulazi kroz želudac'', zato neka vaše odredište za najromantičniju večer bude restoran Prestige kako bi uz fantastična jela, ljubavne note i voljenu osobu uživali u potpunosti. Ponudu restorana Prestige možete pogledati na poveznici.

Nastavite slaviti ljubav i kroz ostatak godine, jer ona istinski pokreće svijet i čini nas boljima!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trend

Kopirati