Središte ljetnih sniženja

Ljetna sniženja u Mepas Mallu vas vode do neodoljivih nagrada!

Neka ovo ljeto bude baš onakvo kakvo ste oduvijek sanjali uz Mepas Mall!
Gospodarstvo / Promo | 19. 07. 2018. u 10:39 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi val ljetnih sniženja donio nam je odlične ponude, a mi smo se s veseljem prepustili užitku povoljnog shoppinga! U središtu ljetnih sniženja našli su se oni najpoželjniji komadi koje smo već viđali na uličnoj modnoj pisti i u odličnim kombinacijama popularnih trendseterica.

Potragu za najboljim komadima ljetnih sniženja olakšao je odličan izbor koje nude brojne radnje Mepas Malla, a sve modne znalce oduševit će vijest da su cijene dugo željenih komada sada još niže!

Dobro ste pročitali – cijene su još niže, zato ne čekajte ni trenutka i već danas posjetite Mepas Mall jer su ljetna sniženja odlična prilika za obnovu ne samo ljetne garderobe, već i za kupovinu onih nekoliko modela koje zadržavamo unutar ormara tijekom cijele godine poput traperica, bijelih košulja, raskošnih bluza i klasičnih blejzera.

Uz još niže cijene, novi val sniženja može baš vama donijeti ljeto iz snova uz priliku za osvajanje vrijednih nagrada! Kako?

Svaka kupovina u minimalnom iznosu od 20KM u centru može vas odvesti do neke od brojnih nagrada iz velike nagradne igre ''Mepas Mall Ljeto iz snova!'' Možda upravo vi budete uživali u odmoru iz snova u hotelu Olympia Sky u Vodicama ili zabilježite sve najdraže ljetne trenutke jednim od novih Nokia smartphonea! Preuzmite kupon za nagradnu igru na info pultu centra, ispunite i ubacite u posebnu brandiranu kutiju u prizemlju centra i budite dio velike Mepas Mall ljetne nagradne igre. Sve detalje o najšarmantnijoj ljetnoj nagradnoj igri možete saznati ovdje!

 

Neka ovo ljeto bude baš onakvo kakvo ste oduvijek sanjali uz Mepas Mall!

 

Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close