Summer Sale

Ljetna sniženja stigla u Mepas Mall

Gospodarstvo / Promo | 03. 07. 2017. u 06:39 Mepas Mall

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljetni dani u nama bude inspiraciju i unose radost kroz vesele boje savršenih odjevnih komada. Uz pratnju neodoljivih modnih dodataka zablistajte u laganim ljetnim krojevima koji vas sada očekuju po sniženim cijenama!

Ljetna sniženja, koja svi željno iščekujemo, pravo su osvježenje u ovim toplim ljetnim danima i zato je sada pravi trenutak da si priuštite odjevne komade o kojima maštate već duže vrijeme.

U ponudi centra pronaći ćete sve potrebno za savršene trendy kombinacije uz koje ćete moći potpuno uživati u svim ljetnim avanturama koje vas očekuju.Uživajte u najpovoljnijoj kupovini uz najveće uštede i zablistajte na plaži, noćnom izlasku ili pak prošetajte ulicama grada u besprijekornim modnim kombinacijama.

Oda ljetu i odmoru može početi uz lepršave haljinice, ljetne sandale, neizostavne modne dodatke za dame i prirodne tkanine, a ležerni odjevni predmeti, sportska oprema i odjeća u mediteranskom duhu za muškarce ovo ljeto bit će pun pogodak.

Saznajte kakvi vas neodoljivi ljetni popusti očekuju, iskoristite pogodnosti kupovine po niskim cijenama i odlično se zabavite!

Iznenađenjima tu nije kraj! Preuzmite kupon za nagradnu igru na info pultu centra i budite dio velike Mepas Mallljetne nagradne igre „Kupon ispiši i s Twingom zbriši!“ Svaka kupovinau minimalnom iznosu od 20 KM u centru možda vas odvede do neke od brojnih nagrada! Možda se upravo vi odvezete u atraktivnom Renault Twingu, postanete vlasnik najnovijeg CAT smartphonea, ili uživate u wellness vikendu u luksuznom Hotelu Mepas! Kako sudjelovati u najšarmantnijoj ljetnoj nagradnoj igri saznajte ovdje!

Probudite svoju maštu i pridružite nam se u još jednoj shopping avanturi! Posjetite Mepas Mall, najbolja ljetna sniženja čekaju na vas ?

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close