Maximus

Liječenje hernije i prolapsa diska bez operacije

U našem Centru koristimo predprocedure koje su dio rehabilitacijskog protokola, a iste se koriste u najpoznatijim svjetskim ustanovama.
Gospodarstvo / Promo | 02. 05. 2020. u 15:19 Promotivni tekst
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Centru za fizioterapiju Maximus u sklopu protokola za gore navedena stanja koristimo dekopresijsku terapiju kralježnice (DTS) koja kao takva direktno utiče na uzrok problema, a što nije slučaj sa već zastarjelim metodama koje su se koristile u ustanovama. Koristimo vratnu ili lumbalnu dekompresijsku terapiju kralježnice kao jednu od efikasnih terapija koja će Vas osloboditi bola ili parastezija (trnci, mravinjanje) u kralježnici i ekstremitetima.

U našem Centru koristimo predprocedure koje su dio rehabilitacijskog protokola, a iste se koriste u najpoznatijim svjetskim ustanovama. Pristup je Isključivo individualan jer terapije se propisuju ovisno o kliničkoj slici pacijenta, a pacijentima se pruža jedinstvena mogućnost izbjegavanja operacijskih zahvata.

Sa DTS terapijom i njenim djelovanjem možete se informirati OVDJE 

Za detaljnije informacije o našem načinu rada i ostalim rehabilitacijskim mogućnostima koja Vam pružamo posjetite našu web stranicu www.fiziomaximus.com ili naš FB PAGE


Kontakt telefon 063/449-902

Kopirati
Drag cursor here to close